Justyna (41 m. Jungtinė Karalystė, Londonas)
:::001

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Mano albumai Visi mano albumai (36 nuotraukos)

Anketos statistika
Surinkti taškai:5096
Atsakomumas:65%
Apsilankymų skaičius:10684
Paskutinį kartą lankėsi:2024.03.18 23:01
Anketa sukurta:2012.01.28 01:46
Anketa atnaujinta:2023.12.25 22:10
Panašios anketos
Anketos numeris: 775023 Netinkama anketa
Vardas:Justyna
Amžius:41 m.
Ūgis:176 cm
Zodiakas:Vėžys
Vietovė:Jungtinė Karalystė, Londonas
Ieško:Ieškau draugų
Ieškau bendraminčių
Klasė:
Nori susipažinti su šia moterimi? Tuomet ir parašyk jai laišką. Jei dar nesi pažinčių klubo narys, tuomet užsiregistruok.
Padovanok dovaną Gautos dovanėlės (55)
Trumpai apie mane
Charakteris:
O is tikruju labai norėjau, kad ši anketa būtų ne tik apie mane, bet ir apie tave. Norėjau, kad per ją geriau pažintum save ir ką galėtum padaryti, kad būtum geresnė. Bet cia nedideli tie norai. Tik pamanyk, gal cia daug pripilta is tuscio i kiaura, bet tau uzteko kantrybes pabaigti mane skaityti iki galo. labiausiai noreciau, kad iseitum del manes is proto. todel, jei sugalvosi man parasyti, buk atviresne ir pasakyk man ko nori is saves ir manes. Ir ne tik apie tai. Parasyk ka nors, kas visiem kitiem butu visiskai neaktualu. Bandysiu tave suprasti. Bet vis tiek, čia - tuščia jūsų, tuščia mūsų. Žodzių Žaisme, viso gero.
Hobis, pomėgiai:
Neturiu tau ka dabar daugiau pasakyti, ka megstu, nes nuosirdziai tikiu, kad tau tai nebeidomu. na nebent pusciau duda tau ausin, stygom brazdenciau lauke po tavo langais ir be lentos kaulinem figurelem statyciau tau mata. gal truputi megstu filosofija, bet nieko apie ja nezinau, turiu tik savaja, kuriai neturiu apibrezimo.
Knyga, filmas:
Knygos - gerai, o filmai - nelabai. Mano paaiskinimas toks, kad skaitant knyga, tu naudosi tik akis, o ziurint filma naudosi akis ir ausis, o tai jau gaunasi dvigubas kruvis smegenims, kurie gerai neisisavina medziagos.
Muzika:
Muzika yra Mano sielos veidrodis... O tyliai grojanti klasika visada tave gerai apramintu arba gerai pagadintu tavo ta "pagal nuotaika".
Sporto šaka:
Kalnu dviratis, plaukimas. Kaip pavyzdys - bėgimas. Pabėgiok takeliu po pušynus. Palik sms telefoną ir pabūk su savim. o as su tavim begciau reciau, nebent sekmadieni. O jei begant krenta ausinukas is ausu, vaziuok dviraciu, tekantis prakaitas nesimaisys ir maloniai pajusi besikeicianti misko kvapa, vaizdus. Pamatysi - visada ką nors sugalvosi, ką gyvenime toliau veikti, šitaip gims idėjos. Atmink, niekam nesvarbu, ypač anketoje, ką tu sportuoji, svarbiausia sportuok - tuomet tikrai galvų dėl tavęs bernai nespės mėtyt. Ne, nugi as ir sakau, kodel vietoj sporto sakos jie negalejo ideti Kulinarija. tarkim, ka megsti gaminti: kepti desra, virti kleckus, rauginti agurkai ar pan. vyrams tai Ypac idomu. O jie savo ruoztu rasytu, ka megsta valgyt. Ot harmonija... O dabar ka as su tavim veiksiu? Nei futbola, nei krepsini zaisim kartu, geriausiu atveju prie juros guleti ir lepintis, na nebent zaisti badmintona, tenisa. Matai, kokia niekam tikusi esi.
Gyvenimo šūkis:
:::001))))))))))))))))))))))))
Juokingiausias nuotykis:
Nepamenu:::045))))
Dar šis tas:
Aš esu ypatinga. Visame pasaulyje nėra kitos tokios kaip aš. Nuo laikų pradžios niekada nebuvo kito asmens, tokios kaip aš. Niekas neturi mano šypsenos. Niekas neturi mano akių, mano nosies, mano plaukų, mano rankų, mano balso. Aš esu vienintele. Nerasite nė vieno, kurio rašysena būtu kaip mano. Niekas neturi mano skonio - maistui, muzikai, menui. Niekas nemato daiktų taip kaip aš. Niekada nebuvo kito žmogaus, kuris juoktųsi kaip aš, kuris verktų kaip aš. Aš esu unikali. Iš visos kūrinijos tik aš viena turiu tą sugebėjimų rinkinį. Žinoma, visuomet atsiras kažkas, kuris ką nors sugebės daryti geriau nei aš, tačiau niekas visame pasaulyje nepakartos mano talentų, idėjų, ir sugebėjimų. Per visą amžinybę niekas niekada neatrodys, nekalbės, nevaikščios, nemąstys ir nedarys bet kurio veiksmo taip kaip aš. Aš esu ypatinga retenybė. Dėl šios didelės ir retos vertės man nereikia mėginti mėgdžioti kitų. Esu unikali. Pradedu suprasti, jog tai nėra joks atsitiktinumas, kad tokia esu. Pradedu matyti, kad Dievas sukūrė mane tokią labai ypatingam tikslui. Jis tikriausiai turi man ypatingą užduotį, kurios niekas kitas negali padaryti geriau už mane. Iš milijardų kandidatų tik vienas yra tinkamas, tik vienas turi reikalingų savybių komplektą. Ta vienintele esu aš. TODĖL, KAD... ESU YPATINGĄ.
Anketos informacija
Vardas:Justyna
Slapyvardis:Justyna
Amžius:41 m.
Gimimo diena:1982.07.06
Zodiakas:Vėžys
Vietovė:Jungtinė Karalystė, Londonas
Ieško:Ieškau draugų
Ieškau bendraminčių
Norai:Susirašinėti
Susisiekti su draugais
Kartu leisti laisvalaikį
Noriu būti matomas(-a)
Kalbos:Lietuvių, Anglų, Rusų, Lenkų
Išsilavinimas:Aukštasis universitetinis
Šiuo metu:Dirbu užsienyje
Ūgis:176 cm
Kūno sudėjimas:Normalus
Akys:Rusvai žalios
Plaukai:Pilki, Tiesūs ir trumpi
Žalingi įpročiai:Nerūkau, Negeriu
Draugai Visi draugai (8)
Anketos komentarai
2013.04.04 18:18Fausta
:::635 :::635   :::034
2013.03.27 17:27Justyna (41 m. Jungtinė Karalystė, Londonas)
:::028 :::028 :::028 :::028 :::028 :::028 :::028 :::028  meila tu  :::049 :::045 :::016
2013.03.27 15:57Fausta
Sauni panicka.... mano padruzke:::034