Dabarprisijungę:
168 238
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Foto konkursai » Valentino dienos konkursas

Šis konkursas baigėsi

Valentino dienos konkursas

Ar jau turi planų artėjančiai Šv. Valentino dienai? Vėl žiūrėsi romantinius filmus ir tyliai lauksi savo gyvenimo meilės? Tik jau ne šiais metais!

Turime Tau pasiūlymą. Atsiųsk savo pačią gražiausią fotografiją ir komentare parašyk skelbimą.

Jame privalo būti aprašymas, kokios antrosios pusės Tu ieškai. Ieškok.lt nariai išrinks išradingiausią skelbimo autorių. Jam vasario 12 d. bus padovanoti du kvietimai į Ieškok.lt Šv. Valentino dienos vakarą su Linu Adomaičiu.

Skamba nuostabiai, tiesa? Tad paskubėk ieškoti savo Valentino!

Visi dalyviai

na ką bandom laimę ;) 6 balsai Ieškau savo valentino :) 2 balsai Visi vyrai vienodi ;) 2 balsai noriu buti tavo :D 1 balsas Ieškau tos neatrastos: moteriškos, švelnios, tolerantiškos, vertos pagarbos. Su kuria Valentino diena nebūtų tik viena metų šventė, bet kiekviena diena :) 15 balsų Ieskau tokio zmogaus, kuris apsivilktu leva kaledini megstini ir net nepaklaustu o kam? ieskau tokio, kuris masinoje plestu dainas kartu su manimi ir nekreiptu demesio kad mes ne jay-z ir beyonce :) ieskau tokio, kuris galetu voliotis sniege ir neverkti kad jo kelnes slapios :) ieskau tokio, kuris galetu mane prajuokinti ir nesakytu, jog tam neturi laiko :) ieskau tokio, kuris gyncytusi su manim... 12 balsų Kuris Valentinas kartu ? ! ! 6 balsai gal kas nori buti tuo vieninteliu Valentinu? :) kuris gali priversti per kuna begioti siurpuliukus? :) 1 balsas ...Nes tai jausmas, kuris aplanko tik kartą gyvenime, meiles nesuvaidinsi ir jos nepakartosi... lakstantys šiurpuliukai, šypsena veide, noras kovoti ir siekti geriausio.. ir tas jausmas... tas toks keistas jausmas, jog esi nebe viena... 4 balsai laba :) Norėčiau pakliūti į geras, moteriškas rankas. Valgyje neišrankus, prie tualeto pripratintas, iš namų nevaikštau, turiu pasą ir skiepus. Atsiliepiu į vardus „Brangusis“, „Mielasis“ ir t.t.t. 8 balsai ieškau mėgstančio valgyt hesburgery, žaidžiančio xbox, mylinčio britvas, linksmo ir bendraujančio! 2 balsai Kuri drauge Valentino diena sutikti? 1 balsas where is my valentine girl? 0 balsų Na ką pradėsiu :D Turi būti išsilavinęs, žinoti daug ir gebėti diskutuoti bet kuria tema, Turi nesibodėti domėtis madomis, nutuokti apie moteriškus dalykus, Turi būti patrauklus, nebūtinai gražuolis, bet pageidautina kad bent simpatiškas, bet ne “Narcizas”, Turi būti tobulai kruopštus higienos klausimais, Turi nerūkyti, Turi negerti stipriųjų alchoholinių gėrimų, Turi skirti daug dėmesio sav... 1 balsas Ieskau paneles, nes baisus meiles trukumas dabar ;) 1 balsas Jeigu kritau i aki brukstelek ,domina rimti santykiai su jaunesne uz mane mergina ,atrasau visoms ;) 4 balsai
« 1 2 3 4 5 6 »