Dabarprisijungę:
120 146
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Ar esi šeimyniška asmenybė?

Susirandi antrąją pusę. Ateina laikas kuomet jau norite pradėti kurti bendrą gyvenimą ir įsikurti savo namus. Tačiau ar pagalvojai, kad būtent tuomet prasideda didieji santykių išbandymai? Nes mylimojo įprotis indus išplauti „rytoj“ labai greitai gali užgožti Jūsų aistrą jam.
Tad pasitikrink iš anksto, ar esi linkęs prisitaikyti prie savo simpatijos charakterio ir geležinių įpročių. Nenusimink, jei rezultatai nebus gerą žadantis – juk dar turi daug laiko save patobulinti ir išugdyti būsimų santykių naudai ir gerovei!

1. Esi griežtai nusistatęs (-usi) prieš rūkymą, alkoholį ir kitą žalingą veiklą. Tačiau naujasis tavo simpatijos objektas pasirodo rūko kaip kaminas. Tu:
2. Tavo buto savininkas praneša, kad nutraukia su tavimi buto nuomos sutartį ir Tau nedelsiant reikia išsikraustyti į kitą būstą. Tu:
3. Gauni elektroninį laišką nuo darbdavio „Nuo rytdienos visi darbuotojai įmonėje darbą pradeda viena valanda anksčiau.“ Tu:
4. Penkerius metus dirbi toje pačioje darbovietėje. Kokia tavo savijauta dėl to?
5. Darbe veiklos tiek daug, kad tenka papildomo darbelio parsinešti po darbo į namus. Tačiau grįžęs (-usi) sužinai, kad Tavo antroji pusė šį vakarą pasikvietė Jūsų draugus į svečius vakarienei. Tu:
6. Rūpesčiai su tėvais. Norėtum apie tai pasikalbėti su savo antrąja puse, bet šiuo metu jis negaluoja. Tu:
Rodyti rezultatus
Paskelbta: 2014-11-02