Dabarprisijungę:
158 208
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Meilės istorija

              „Ką likimas sujungia – niekada neišskirs,jei tai nuoširdu ir tikra“
Gavome laišką iš mūsų portalo ieškok.lt narės, kuri, nori pasidalinti savo išgyvenimais ir dabartine meilės istorija. Ji rašė:
„Sveikos mielos moterys!
Aš žinau, kad esate laimingos. Nesvarbu, kas buvote anksčiau. Svarbu kas esate dabar. Gal esate kažkam viso labo tik žmonos, moterys, mamos,draugės, merginos. Svarbiausia, kad žinotumėte kas išties esate sau. Aš papasakosiu savo istoriją, tam, kad suprastumėte – jūs ne vienos. Mano istorija buvo tikrai nelaiminga. Maniau iki tol, kol nesuvokiau kur ji mane atvedė.  Buvau pikta,nepatenkinta. Nesirūpinau savimi. Kaltinau visą pasaulį dėl savo problemų, dėl nepavykusių santykių. Išsiskyrėme, nes nesijaučiau saugiai, tapome šalti vienas kitam. Mes visi kuo puikiausiai žinome, kad turi abu partneriai stengtis, tačiau, kai vienas tai daro, o kitas ne – santykiai vysta. Meilė kažkada baigiasi, o tai reiškia, kadjos net ir nebuvo.Po viso to laiko turėjau labai daug apie ką pagalvoti. Turėjau iš naujo mokytis save mylėti, gerbti, vėl šypsotis. Pradėjau užsiiminėti mėgstama veikla ir nei nepastebėjau, kaip greitai prabėgo laikas. Sutikau labai daug įvairių žmonių, tarp kurių buvo ir vyrų. Per tas paieškas, praleidau daug ką pro akis. Tas žmogus visą laiką buvo šalia ir taip arti! Daug kartų jį atstūmiau, nes bijojau. Tačiau likimas vis mus sujungdavo. Susipažinome pažinčių portale. Čia užsimezgė paprasta draugystė. Nedelsė – pakvietė susitikti. Jaučiausi laisvai ir savimi. Man patiko su juo kalbėtis, jis įdėmiai klausėsi. Buvo atsakingas, turėjo gerą humoro jausmą. Bet prikibdavau prie smulkmenų. Taip jau būna, kai esi įskaudintas ir negali priimti to ką tau siūlo, tada netiki nei vienu žodžiu, nes viskas atrodo – melas.
Nežinojau, kaip patikėti tuo ką sako žmogus. Laikas bėgdavo greitai, susitikdavau su juo labai dažnai, nes jaučiausi saugi, aš jam patikau, o ko man daugiau reikėjo? Pajausti, kad kažkam esu svarbi, reikalinga, mylima, graži ir t.t. Žinojau ir tai, kad suteikiu šiam vyrui tuščių vilčių. Juk aš nieko nejaučiu. Nors jis matė kitaip. Čia vėl aplankydavo kaltės jausmas ir grauždavo mane iš vidaus. Negalėjau jo kažkodėl paleisti. Nesupratau, nesuvokiau, norėjau žinoti, bet atsakymų nesugebėjau rasti. Susitikinėjome, bet tarp mūsų nieko nebuvo. Retsykiais stiprūs apkabinimai, ar netyčiniai rankų prisilietimai. Jis mokėdavo prie manęs prieiti, pralinksminti. Laukdavau susitikimų, bet jausmų jokių. Sakysite melas? O man tiesiog patiko. Meskite į mane akmenį, jei manote, kad elgiausi klaidingai. Žinau, pati apmėčiau save akmenimis ir žinau, kad tą kartą aš tik norėjau atsigauti. Man rūpėjo mano ir tik mano būsena. Buvau dėkinga už kiekvieną juoką, už šypseną. Susivėlusi, be makiažo, pasipuošusi - jam buvau fantastiška. Užsispyrusi, pikta, liūdna, išsišiepusi – jis pamilo mane!
     Bet kažkodėl mes nusprendėme padaryti pertrauką, kad aš susivokčiau. Ir vieną dieną, aš pajutau, kaip viso to stipriai pasiilgau, kaip noriu jo artumo ir kaip pasiilgau tų vyriškų kvepalų, švelnių rankų ir žvilgsnio, kai netyčia jis paliečia ranką ar visai netikėtai parašo „pasiilgau“. Tokia jau aš...ir jis mane pakvietė į pasimatymą 13 dieną, per geltoną pilnatį. Pilnas dangus žvaigždžių. Tą kartą mes tiesiog buvome nuostabioje vietoje, apsikabinę sėdėjome ant liepto, įmerkę kojas į ežerą. Nedrįsau pažiūrėti į jį, kažkodėl buvo gėda, nejauku. Juk jis nepyko, niekada nepyko! Ir kai sutemo, mes sustojome pasižvalgyti į naktinį dangų, aš stipriai jį apkabinau, jis mane pabučiavo. Ir tą kartą supratau, man reikėjo tik truputėlį laiko. Ir dabar mes kartu ir visgi galiu pasakyti, kad meilė ateina, taip netikėtai, kai mažiausiai jos lauki. Mielos moterys, leiskite sau mylėti. Pamilkite save, jūs esate nuostabios, nes esate moterys. Jei esate žmona, mama, be viso to esate moteris. Turite rūpintis savimi, džiaugtis ir padėti sau. Vyrai jus mylės tokias kokios esate! Jei dar neradote savo meilės, tikrai įsimylėsite ir jus pamils. Tai būtinai taip nutiks. Atminkite, tikra meilė negali baigtis, o jei pasibaigė reiškia ji nebuvo tikra. Linkiu visko ko geriausio Jums, mano mielosios. Džiaukitės savimi. Mylėkite ir puoselėkite savo ne tik išorinį, bet ir vidinį grožį!
    Susipažinai mūsų portale? Susisiek su mumis ir mes padovanosime Jūsų porai fotosesiją, bei parašysime Jūsų istoriją, kuria pasidalinsime su visais! info@ieskok.lt

Paskelbta: 2017.09.12