Dabarprisijungę:
12 30
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Keiskis su Stiliusos.lt - pirmoji savaitė

Ieškok.lt nariai visą savaitę aktyviai dalyvavo naujame projekte "Keiskis su Stiliusos.lt" ir siuntė asmenines fotografijas bei aktualius stiliaus klausimus Stiliusos.lt komandai. Jos specialistai išrinko du praeitos savaitės nugalėtojus, kuriems atiteko nemokama Stiliusos.lt išvaizdos ir stiliaus konsultacija. Jūsų dėmesiui – atsakymai!

Svajonės klausimas: Kokius turėčiau nešioti rūbus, kad atrodyčiau jaunatviškai moteriška ir seksuali?

Stiliusos.lt atsakymas: Svajone, puikiai atrodote! Jūs jau moteriška, jaunatviška, seksuali. Drabužiai skirti tik tam, jog paryškintų jūsų privalumus. Dar vienas svarbus dalykas, jog su jais jaustumėtės patogiai. Moteriškumą visada akcentuoja subtilios V formos iškirptės, pabrėžtas liemuo. Tam puikiai tiks įliemenuotos suknelės, klasikinis pieštuko formos sijonas, ar klasikinio kirpimo kelnės aukštintu liemeniu dėvimos su aukštakulniais.

Prano klausimas: Noreciau pakeisti šukuoseną, bet nepataikau prie veido bruožų. Tad norėčiau patarimo, kokia šukuosena tiktų?

Stiliusos.lt atsakymas: Pranai, siūlau jums atsiauginti viršugalvį, nukirpti kiek netvarkingai laisvai krentančias sruogas. Šonų ilgis gerokai trumpesnis. Šukuoseną formuokite į šoną. Nepamirškite apie tinkamas priemones, kurios padės šukuosenai neprarasti apimties.

Nori ir Tu tapti stilinga ir nepaparastai sėkminga asmenybe? Dalyvauk projekte „Noriu keistis su Stiliusos.lt“ ir užkariauk savo gerbėjų širdis!

DALYVIO ANKETA. 

 

Paskelbta: 2015.03.23