Dabarprisijungę:
220 286
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Tikros ieskok.lt narių meilės istorijos X

Mano istorija yra tokia, jog kartą, labai seniai, vieną gyvenimo tarpsnį, kai mano laisvas laikas buvo labai ribotas ir realioms pažintims nerasdavau laiko, nusprendžiau savo laimę išbandyti šiame ieskok.lt pažinčių portale. Bendraudamas čia susipažinau su dvejomis merginomis. Jos buvo iš to paties Vilniaus miesto. Vieną spalio 11 dieną aš nusprendžiau su jomis susipažinti artimiau ir pasiūliau joms nebe bendrauti virtualiu būdu, o susitikti realiomis gyvenimo sąlygomis.
Pasirinkau tą kartą aš Verkių parką ir vieną iš tų dviejų merginų pasikviečiau pirmą. Pasimatymas truko valandą, buvo viskas gražu ir natūralu. Išlydėjęs šią merginą aš nedelsiant skubėjau pas kitą mergaitę. Ji pasirodo gyveno visai šalia. Ir ką jūs manote - aš ją taupymo sumetimais taip pat nusivežiau į Verkių parką. Štai čia ir prasidėjo įdomybės. Tiek pirmoji, tiek antroji mergina bevaikščiodama parke užkliuvo už to paties laiptelio - tai mane išties šokiravo ir niekaip nesugebėjau suvokti ar tokia tikimybė dažnai pasitaiko tokiomis aplinkybėmis.
Na, bet eikime prie esmės. Bendravau aš su šiomis merginomis dvi savaites. Kartą pas vieną iš jų ilgokai užsibuvau. Šioji mergina buvo pasikvietusi pas save į namus sena draugę, kurios kaip tik jau laukė, Tad nusprendžiau nedelsiant vykti namo. Ar žinote kas nutiko? O gi man išeinant pro duris sutikau savo antrąją merginą – jos lauktą draugę. Čia ir pasibaigė mano romantikos ir donžuano iškelta nosis. Buvo daug riksmų, negražių žodžių ir viso kito... Ir galų gale likau vienas...

Paskelbta: 2014.01.08