Dabarprisijungę:
150 216
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Moterų amžius drastiškai keičia idealaus vyro paveikslą

Ar pažvelgusi į buvusius gyvenimo partnerius nesistebite, kaip galėjote mylėti ir vertinti vyrą, kuris dabar jums atrodo nepatrauklus ir neįdomus? „Match UK“ atlikta apklausa rodo, kad su amžiumi keičiasi ne žmonės, o požiūris į juos. Drastiškiausiai su amžiumi keičiasi moterų požiūris į tobulą vyrą.

Amžius: 18-24 metų

Šiuo amžiaus tarpsniu moterims svarbu, kaip mylimasis sutaria su jos draugais ir šeima. Per apklausą net 47 proc. moterų teigė, kad ieško žmogaus, kuris patiktų jų draugams ir šeimai. Vadinasi, moterys ieško ne žmogaus, kuris patiktų joms, o kuris patiktų jų aplinkai. Jaunos moterys neturėdamos pakankamai patirties pasirinkti mylimojo pasikliauja draugų ir aplinkinių nuomone. Jauno amžiaus merginos linkusios susitikinėti su išvaizdžiais vaikinais ir mažiau kreipia dėmesį į bendrus interesus.

Amžius: 25-34 metų

Šio amžiaus moterys ieško fiziškai patrauklaus vyro, su kuriuo galėtų gyventi pilnavertišką seksualinį gyvenimą. Taip pat moterims svarbu, kad vyras būtų ambicingas ir siektų užsibrėžtų karjeros tikslų. Net du trečdaliai apklausos dalyvių teigė, kad ambicingumas yra svarbiausia idealaus vyro vertybė. 25-34 metų moterys pradeda galvoti apie šeimą ir vaikus, todėl ieško vyro, kuris norėtų ir galėtų pasirūpinti šeima.

Amžius: 35-44 metų

Šio amžiaus moterys ieško subrendusių vyrų, todėl joms patrauklesni net ir žymiai vyresni vyrai. Dauguma apklausos dalyvių tvirtino, kad idealus vyras yra tas, kuris nori kurti šeimą. Tikriausiai tokį požiūrį skatina biologinis laikrodis, nes tai paskutinis amžiaus tarpsnis, kai moteris gali pastoti.

Amžius: 45-54 metų

Svarbiausia vyrų vertybė vidutinio amžiaus moterims – saugumo suteikimas. Net 95 procentai apklausos dalyvių tvirtino ieškančios partnerio, kuris suteiktų joms saugumo jausmą. Moterys labiausiai vertino pasiturinčius vyrus. Taip pat net 54 proc. moterų tvirtino, kad mielai susitikinėtų su jaunesniu, bet subrendusiu vyru.

Amžius: 55 metai ir daugiau

Vyresnio amžiaus moterims svarbiausia inteligencija ir vyro asmenybė. Moterys trokšta partnerio, su kuriuo jas sietų bendras požiūris į vertybes ir panašus humoro jausmas. 45 proc. moterų taip pat svarbus seksualinis suderinamumas. Šio amžiaus moterys gerai žino ko nori ir susitikinėja tik su jų kriterijus atitinkančiais vyrais.

 

Parengė Karolina Karpavičiūtėalfa.lt

Paskelbta: 2012.12.20