Dabarprisijungę:
152 208
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Kaip išvengti blogo pasimatymo?

Pasimatymų metu įgauname tiek geros,  tiek ir blogos patirties. Jeigu pasimatyme viskas vyksta ne taip, kaip suplanuota, verta visada turėti atsarginį planą. Norint išvengti papildomo galvos skausmo tereikia išmokti kelis triukus, kaip tinkamai elgtis nepatogiose situacijose.

Pasimatymas ne visada būna rožėmis klotas ir įdomus. Bandydami surasti savo svajonių žmogų įgauname įvairios patirties, kuri ne visada yra maloni. Įsimintini ar ne, tačiau blogi pasimatymai gali išsiurbti visą energiją ir sukelti galvos skausmą. Esant tokiai situacijai, žinojimas kaip meistriškai išvengti nevykusio pasimatymo gali pasirodyti neįkainojamas. Taigi, išbandykite kai kuriuos iš šių būdų užbaigti pasimatymą laiku, kai to reikia:

Būk nuoširdi

Jeigu tu susitikai su tikrai šauniu vaikinu, tačiau nejauti jokios traukos, gražiai paaiškink situaciją ir pasakyk keletą tikrų, nesumeluotų komplimentų jam. Taip išvengsi nepatogios susiklosčiusios situacijos ir neįžeisi jo ego.

Pasinaudok savo humoro jausmu

Turbūt dažniausiai prisimename nevykusius pasimatymus. Taigi, blogiausiu atveju (jeigu susitikimas nevertas dėmesio), bent turėsi ką vėliau aptarti su draugėmis ir linksmai iš to pasijuokti.

Akcentuok jūsų skirtumus

Kartais darome didelę klaidą būdamos itin pagarbios kitiems, ypač kai pasimatymas nėra vertas mūsų pastangų. Įsitikinusi, kad tavo ir jo pasimatymo tikslai skiriasi, nesuderinamumo trūkumas greitai taps akivaizdus.

Nutrauk pasimatymą

Nesvarbu suklastosi pasimatymo pabaigą ar paprašysi sąskaitos anksčiau laiko, tačiau tokiu atveju išgelbėsi save ir jį nuo nusivylimo. Toks poelgis yra vienas aiškiausių ženklų, kad antro pasimatymo nebus ir nereikės švaistyti laiko veltui.

Nesutik su antru pasimatymu

Galbūt blogiausias dalykas, ką tu gali padaryti, jeigu nuoširdžiai nejauti tam žmogui jokio ryšio, sutikti eiti į antrą pasimatymą iš gailesčio. Toks elgesys niekam nedaro paslaugos, nes vis tiek neišvengsite to, kad susitikimus teks nutraukti. Taigi, visada reiktų žinoti, ko nori.

Tiesiog išeik

Jeigu jautiesi įžeista, tau yra grasinama ar bet kokiu atveju jautiesi nesaugiai, tu neprivalai niekam aiškintis norėdama nutraukti tokį susitikimą. Tiesiog pasišalink iš potencialiai pavojingos situacijos kaip galima greičiau, nes saugumas visada turi būti svarbiausia.

Parengė: Jūratė Limontaitė | GrozioGuru.lt
Paskelbta: 2012.08.31