Dabarprisijungę:
30 52
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Vyro neištikimybės požymiai

Įtariate, kad vyras jums neištikimas? Atkreipkite dėmesį į įspėjamuosius ženklus. Visi kartu ar kai kurie atskiri neištikimybės požymiai gali būti įrodymas, kad jūsų vyras, su kuriuo gyvenate po vienu stogu ne mažiau kaip metus, užmezgė romaną su kita moterimi.

Ženklai, į kuriuos reikia atkreipti dėmesį:

1. Vyras be jokių akivaizdžių priežasčių staiga pradėjo intensyviai rūpintis savo išvaizda. Kadaise sugaišote daugybę laiko, kad įpratintumėte jį prie kasdienio dušo, o dabar užsidaro ten rytais ir vakarais, ypač tada, kai ruošiasi eiti gerti alaus „grynai vyriškoje kompanijoje“ . Dabar jam kilo nenumaldomas noras atnaujinti garderobą ir apskritai pakeisti aprangos stilių. Ant jo lentynėlės vonioje atsirado naujas madingas odekolonas, nupirktas neatsiklausius jūsų nuomonės. Jis ėmė vaikščioti į sporto klubą, džiaugtis kiekvienu nuo pilvo numestu kilogramu ir pramankštintų raumenų reljefu.

2. Jis pakeitė savo požiūrį į jus ir elgesį. Anksčiau jis kėlė pavydo scenas kiekvienam gatvės žibinto stulpui ir kraustėsi iš proto, jei užtrukdavote darbe ar universitete penkias minutes, o dabar jam visai nerūpi, kada grįžtate namo ir su kuo leidžiate laiką. Arba atvirkščiai, atlaidus ir visada jūsų teisę į asmeninę laisvę gerbdavęs vyras staiga tapo agresyviu pavyduoliu, keliančiu pavydo scenas be jokios priežasties.

Anksčiau jumyse jam patiko viskas, pradedant nuo rengimosi stiliaus ir baigiant kulinariniai sugebėjimais, dabar jis viskuo nepatenkintas ir nuolat priekabiauja – tai bulvės perkepusios, tai nauja palaidinė nepatinka, tai plaukų spalva. Arba atvirkščiai, visada griežtas ir kritiškai nusiteikęs vyras ėmė elgtis nepaprastai meiliai, be priežasties pirkti dovanas ir gėles, kurias anksčiau įteikdavo tris kartus per metus: gimtadienio, Valentino dienos ir vestuvių metinių proga.

3. Pastaruoju metu jis praleidžia daugiau laiko darbe – nesibaigiantys pasitarimai, susirinkimai, posėdžiai, derybos. Be to, prisiskambinti jam neįmanoma: arba neatsiliepia, arba trumpai burbteli „Aš užimtas“, arba visai išjungia telefoną. Jo darbas staiga tapo susijęs su dažnomis komandiruotėmis į kitą miestą. Jei ir anksčiau jam tekdavo išvykti, tai dabar kelionių skaičius padvigubėjo. Jam vis dažniau nesiseka gauti lėktuvo bilietų atgal, todėl praleidžia komandiruotėse po papildomą naktį.

4. Jis įsigijo draugą ar naują paslaptingą bendradarbę, kuri skambina jam bet kuriuo paros metu, kurią jis parveža iš darbo namo, vakarais geria su ja kavą ar alų, tačiau tos draugės (ar draugo) jūs dar nė sykio nematėte, o supažindinti jis neketina.

5. Jis liovėsi kviestis eiti kartu į darbo ar draugų vakarėlius, kur anksčiau dalyvaudavote abu. Jei bandote aptarti šią padėtį su jo draugų antromis pusėmis, tai jos stengiasi skubiai nukreipti pokalbį kita linkme.

6. Mobilųjį telefoną dabar jis visada nešiojasi su savimi. Anksčiau ramiai palikdavo jį matomoje vietoje ir atsiliepdavo prie jūsų į bet kokius skambučius. Dabar jis nesiskiria su telefonu, nuolat gauna ir siuntinėja trumpąsias žinutes. Į skambučius jis atsako užsidaręs gretimame kambaryje, vonioje ar tualete.

7. Jis labai pamėgo kompiuterį ir virtualųjį bendravimą. Tais retais vakarais, kuriuos praleidžia namie, jūs matote tik jo nugarą. Bet koks jūsų bandymas žvilgtelėti per petį į ekraną griežtai sustabdomas. O mėginimas įsijungti kompiuterį, kai jo nėra namie, baigiasi visiška nesėkme – viskas įslaptinta.

8. Pakito jūsų lytiniai santykiai. Seksas tapo retas ir labai monotoniškas . Arba vyras staiga pakeitė savo elgesio lovoje stilių – buvęs eksperimentatorius virto nuobodžiu slunkiumi, niūriai reaguojančiu į bet kokią jūsų iniciatyvą, arba užsispyręs tradicinio sekso puoselėtojas ėmė trokšti įvairovės ir reikalauti tokių pozų, kurių anksčiau nebandėte.

9. Padaugėjo finansinių išlaidų. Pastebėjote, kad vyras išleidžia daugiau pinigų nei anksčiau. Ir visai nesuprantama kam. Ypač tai akivaizdu tomis dienomis, kurios pagal tradiciją būna susijusios su dovanomis (prieš Kalėdas, Naujuosius metu, Valentino, Moters dieną).

10. Jo automobilyje dažnai aptinkate kažkieno pamirštų daiktų. Priekinės sėdynės padėtis būna nustatyta ne jūsų. O mašinos hodometras rodo, jog per savaitę nuvažiuota kelis kartus daugiau kilometrų, nei paprastai, nors jis tikino, kad beveik visą tą laiką praleido darbe.

Parengė alfa.lt

Paskelbta: 2012.07.04