Dabarprisijungę:
22 38
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

10 būdų, padėsiančių paįvairinti seksualinį gyvenimą

 

Ieškote patarimų, kaip paįvairinti lytinį gyvenimą ir sugrąžinti aistrą į namus? Šiek tiek pastangų, pozityvumo ir permainų - reikia visai nedaug, kad galėtumėte mėgautis geresniu seksu.

Atsisveikinkite su televizoriumi ir kompiuteriu

Jei jūsų miegamajame yra televizorius ar kompiuteris, pats laikas surasti šiai įrangai naują vietą namuose. Miegamajame jus turi linksminti ne televizijos laidos ar pramoginiai vaizdeliai, o jūsų partneris. Atsiribokite nuo viso aplinkinio pasaulio ir mėgaukitės tik vienas kito draugija - išsitraukite seniai pamirštas žvakes, įsigykite kvapniųjų aliejų, įsipilkite po vyno taurę ir atsipalaiduokite be jokių trukdžių.

Nustebinkite mylimąjį trumpąja žinute

Trumposios žinutės gali tapti jaudinančiu ir įdomiu žaidimu. Nesvarbu, kur esate jūs ar jūsų partneris, nepamirškite vienas su kitu paflirtuoti, lyg būtumėte ką tik susipažinę. Seksualaus turinio žinutės ne tik paskatins kurti vakaro planus, bet ir nudžiugins, leis įveikti darbo ir nuovargio sukeltą stresą bei įtampą.

Įkaitinkite partnerį

Ar žinojote, kad labiau susijaudinsite ir geriau atsipalaiduosite šiltame miegamajame? Šiluma padeda atsipalaiduoti raumenims, mažina įtampą ir didina seksualinį susijaudinimą.

Naminiai drabužiai turi būti seksualūs

Esame įpratę, kad namams reikia rinktis patogius drabužius, bet ir patogūs drabužiai gali būti seksualūs. Marškinėliai su iškirpte, trumpi šortukai ar sijonėlis - ne tik jausitės patogiai, bet ir atkreipsite partnerio dėmesį.

Neskubėkite

Tegu romantiški vakarai būna lėti. Niekur neskubėkite, pamirškite rūpesčius, mėgaukitės vienas kito draugija, kalbėkitės, glamonėkitės. Vadovaukitės posakiu, kad skaniausio kąsnio verta palaukti - tada jis bus dar gardesnis.

Kiekvieną dieną sugalvokite ką nors naujo

Dažnai poros net nepastebi, kaip viena po kitos bėga dienos, per kurias sutuoktiniai nė karto nepasibučiuoja, neapsikabina, neprisiglaudžia. Kodėl taip nutinka? Nes poros pamiršta stengtis. Stenkitės kiekvieną dieną palaikyti dvasinį ir fizinį kontaktą, sugalvokite mažų siurprizų - dovanelė, komplimentas, netikėtas pasiūlymas, padės išsklaidyti rutiną ir paskatins pasistengti ir jūsų partnerį.

Nuolatos mokykitės

Ar žinojote, kad partnerio nuolatinis tobulėjimas yra viena patraukliausių savybių? Išmokite kelis sakinius prancūziškai, paruoškite naują receptą, papasakokite ką sužinojote naujo. Jūsų pasitikėjimas savimi augs ir pastebėsite teigiamų rezultatų ne tik kasdieniniame gyvenime, bet ir miegamajame.

Žaiskite

Ar kada nors vilkėjote tarnaitės uniformą? Seselės? Manote, kad žaidimai vaidmenimis tinka tik kino siužetams? Išbandykite šią idėją namuose nors kartą ir jūsų nuomonė pasikeis. Kartu su partneriu pasidalinkite ir įgyvendinkite slapčiausius troškimus.

Sportuokite kartu

Seniai pastebėta, kad reguliarus sportas padeda pagerinti seksualinio gyvenimo kokybę. Fiziniai pratimai skatina hormonų - endorfinų, keliančių nuotaiką, ir dopamino, skatinančio seksualinį potraukį, gamybą.

Skaniai valgykite

Visi žino, kad tiesiausias kelias į vyro širdį veda per skrandį. Paruoškite aštrių patiekalų, kurie greitina kraujotaką ir taip didina nervų galūnėlių jautrumą. Austrės, lašiša, kedro riešutai skatina gamintis hormonams, didinantiems seksualinį potraukį. Nepamirškite, kad nevalia persivalgyti, kitaip neliks vietos „desertui“.

Parengė Karolina Medonė

alfa.lt

Paskelbta: 2012.06.05