Dabarprisijungę:
14 34
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Penki ženklai, kad jis tavęs nemyli

Jūs susitikinėjate ir puikiai leidžiate laiką lovoje, tačiau ramybės neduoda klausimas, ar jis TIKRAI jus myli. Sekso ekspertė Jane Greer sako, kad yra penki ženklai, galintys tai pasakyti:

1. Jei jis sako: „Aš noriu būti tik su tavimi“, atkreipkite į tai dėmesį. Turėtumėte savęs paklausti: „O apie ką jis dar galvoja, su kuo norėtų būti? Kodėl tik su manimi ir ką tai galėtų reikšti?“

2. Jis sako: „Aš noriu su tavimi turėti kūdikį.“ Patikėkite, tai dažnai pasakoma aistros akimirkoje ir tą akimirką jis taip galvoja, bet kitą dieną gali taip nebemanyti.

3. Jis nėra dėmesingas. Jei jis bučiuoja jus ir matote, kad jo akys yra atmerktos ir jis dairosi aplink, tai yra ženklas, verčiantis susimąstyti.

4. Jis žada ir laužo pažadus. Jei jis dažnai sako „mes kažkur nueisime“, „supažindinsiu tave su savo šeima“, tačiau tai neįvyksta, tai rodo, kad jis netesi savo pažadų.

5. Jis nuolat kalba apie ateitį, tačiau ateitis neišaušta. Jei jūs supratote, kad vis kažko laukiate iš jūsų santykių ir vienintelis dalykas, kuris vyksta, yra seksas, gali būti, kad jūsų išrinktasis tik žaidžia su jumis. Pagalvokite, ar norite ir toliau leisti laiką, bandydama jį įtraukti į jūsų gyvenimą.

alfa.lt

Paskelbta: 2011.08.16