Dabarprisijungę:
264 278
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

10 požymių, kad jis su tavimi tik dėl sekso

Net pats mieliausias vaikinas su jumis gali būti tik dėl sekso. Pateikiame 10 požymių, kurie padės atpažinti tokius „nedorėlius“:

  1. Jis negaili jums pinigų, bet skiria nedaug laiko. Vyrai turi „sekso biudžetą“ – pinigų išleistų seksui jiems negaila. Tačiau jie taupo savo brangų laiką ir nešvaisto jo su moterimis, kuriomis naudojasi tik seksui.
  2. Jis su tavimi susisiekia tik „sekso valandų“ metu. „Sekso valandos“ tai laikas po linksmybių su draugais, po darbo ar tada, kai kankina nemiga. Jei gaunate nuo jo žinutes tik tada, kai jis išgėręs, susirūpinkite.
  3. Jis neįsipareigoja. Jei vaikiną domina tik seksas, jis nenorės įsipareigoti. Jis bus nepriklausomas, kad galėtų ieškoti svajonių moters.
  4. Jūsų pagrindinė veikla kartu – seksas. Santykiuose sekso gali būti per mažai arba per daug. Jei manote, kad sekso jums per daug, susimąstykite – vaikinas su jumis gali būti tik dėl jo.
  5. Nepažįstate nė vieno jo draugo ar šeimos nario. Vyrai atsargiai renkasi moteris, vertas pristatyti mamoms. Jei jis nesupažindina jūsų su savo šeima, labai tikėtina, kad jis nesieja su jumis savo ateities. Su draugais jis nesupažindina, nes tarp jų gali būti simpatijų.
  6. Jis nenori, kad aplinkiniai jus matytų kartu. Jūs niekur kartu neeinate ir visą laiką praleidžiate lovoje. Tai ne aistra. Jūs jam įdomi tik lovoje.
  7. Jis verčia mylėtis. Jei jis verčia mylėtis, net tada kai jūs nenusiteikus, nesvarstykite ir su juo atsisveikinkite.
  8. Jis visad pasiruošęs seksui. Jei jis visada kišenėje turi prezervatyvą, lubrikantų ir kitokių sekso žaisliukų, akivaizdu – jam rūpi tik seksas.
  9. Jis visada išgėręs, kai jūs dviese. Alkoholis didina geismą bei leidžia jam atsipalaiduoti, kad galėtų parodyti dėmesį.
  10. Jis šneka, tačiau nieko nedaro. Nuolat kartoti „myliu“ yra ne tas pats, kas meilę parodyti.alfa.lt
Paskelbta: 2011.08.04