Dabarprisijungę:
134 212
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

„MTV The Block“ skrečo ir graffiti genijus DJ Risk.

Šį penktadienį, vasario 1d., Kaune, klube „Dub Dub“ bei šeštadienį, vasario 2d., Vilniuje, klube „Gravity“ vėl „MTV The Block“. Šį kartą MTV savo fanams pristatys skrečo meistrą Dj Risk iš Belgijos, kuris iš proto ves hip-hop, RnB, ragga ir funk ritmų gerbėjus. Ankstyvojoje paauglystėje hip hopu susidomėjęs DJ Risk sako: „Niekad neįsivaizdavau savęs kur kitur, nei grojančio man patinkančią muziką klube prie pulto“. Tiesa, prasimušti į DJ pasaulį jam pavyko ne iš karto, laukdamas savo žvaigždžių valandos DJ Risk domėjosi viskuo, kas susiję su hip hop‘o kultūra, be to jis buvo pažengęs graffiti menininkas.

„Tobulinau savo įgūdžius iki tol, kol mano draugai ir kolegos DJ‘ai ėmė mane vadinti „energizer‘iu“ – man niekad nepritrūks jėgų ir noro skrečinti bei nuo kojų nuvaryti“, - šypsosi DJ Risk.

„MTV The Block“ svečias žinomas ne tik Europos, bet ir viso pasaulio muzikos mėgėjams. Jis bendradarbiavo su tokiomis žvaigžėmis kaip Zapmama, Trilock Gurtu, Airlock (Belgija), Mervin (D. Britanija), EmK (D. Britanija). Apšildė Destiny‘s Child, Redman iš Wu Tang Clan, Shaggy, Sean Paul pasirodymus, o jo suskrečuota Sanomi daina „Urban Trad“ 2003 metais „Eurosong“ konkurse užėmė antrąją vietą.

1996 metais DJ Risk su dar trimis DJ‘ais sukūrė projektą „The Transformerz“, kuris Belgijoje turėjo tokį pasisekimą, jog kompanija jau yra paruošusi išleisti penktą savo albumą.

„Stengiuosi niekada vienoje vietoje neužsibūti per ilgai, turiu sutartis su garsiais Europos klubais, nuolat esu kelyje ir tai man teikia energijos. Be to, visada kitokia kiekvieno klubo publika man suteikia naujų idėjų“, - teigė DJ Risk nuolat grojantis JAV, Kanados, Italijos, Belgijos ir Rusijos klubuose.

Trisdešimt penkerių atlikėjas, kurio tikrasis vardas - Pelgrims Ludwig, yra kilęs iš Kongo Demokratinės Respublikos, tačiau pagrindinė jo gyvenimo bei kūrybos vieta jau daugelį metų yra Belgija. „Muzika man atvėrė daug durų, nuolat ją kurdamas patekau ten, kur šiaip nebūčiau patekęs“, - pasakojo DJ Risk, kurio audringi pašėliojimai prie pulto buvo įamžinti Olivier Van Hoofstadt filme „Parabellum“.
Paskelbta: 2008.01.31