Dabarprisijungę:
238 246
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Pažintys. Klasikiniai patarimai

Užstrigote beieškodami mylimo žmogaus? Pateikiame keletą klasikinių laiko patikrintų patarimų.

1. Internetas. Šiuo metu itin populiaru bendrauti internetu. Užsiregistruokite interneto pažinčių portaluose, apsilankykite pokalbių svetainėse, ieškokite pažinčių Skype bei socialiniuose portaluose. Bendravimas internete ypatingas tuo, kad žmonės, nematydami vienas kito, tampa atviresni, lengviau išsikalba. Tačiau egzistuoja pavojus, kad pašnekovas gali apsimetinėti, susitikus gali nepatikti žmogaus išvaizda.

2. Naktiniai klubai, kavinės, pramogų centrai - tradicinės visų pamėgtos vietos, kuriose žmonės renkasi atsipalaiduoti ir susipažinti. Čia tvyro lengva flirto atmosfera, itin lengva užmegzti nekaltą pokalbį. Tad stenkitės karts nuo karto jose apsilankyti.

3. Susiraskite naujų pomėgių ir aktyviai jais užsiiminėkite. Sporto klubai, šokių užsiėmimai, joga, meno būreliai, keliautojų draugijos ir kt. - tai puiki proga susitikti su žmonėmis, kurie domisi tais pačiais dalykais ir yra kažkuo panašūs į jus. Natūralu, kad su bendraminčiais žymiai lengviau rasite bendrą kalbą.

4. Bendraukite su draugais, pažįstamais, kaimynais, dalyvaukite jų rengiamuose vakarėliuose. Taip susipažinsite su naujais žmonemis. Kas žino, gal vienas iš naujai sutiktųjų bus jūsų išrinktasis?

5. Būkite atviri naujoms pažintims. Jeigu jus nepažįstamieji kalbina gatvėje, parduotuvėje, darbe ar kitoje neįprastoje vietoje, maloniai bendraukite. Kas žino- gal kas iš to išeis? Juk kartais meilei iš pirmo žvilgsnio tereikia akimirkos...

6. Keiskite aplinką. Karts nuo karto išvykite į kitą miestą, apsilankykite naujame naktiniame klube, atostogas rinkitės naujame kurorte - tai padės atsipalaiduoti ir... susitikti su naujais žmonėmis.

7. Mylėkite save. Tai svarbiausia taisyklė. Jei mylėsite save ir džiaugsitės gyvenimu, spinduliuosite teigiamas emocijas, jūsų veidą nuolat puoš šypsena. Tai neabejotinai pastebės aplinkiniai. Atminkite, kad meilė sau - visa ko pradžia!

Informacijos šaltinis http://www.nestresuok.lt

Paskelbta: 2010.08.04