Dabarprisijungę:
126 174
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

„Wine & Spirits” paskelbtame TOP-100 vyninių – net 5 „Bennet“ atstovaujamos vyninės.

Tarptautinio žurnalo “Wine & Spirits” šiemet paskelbtame „geriausių pasaulio vyninių Top-100“ yra net penkios vyninės, kurių produkcija Lietuvoje prekiauja UAB „Bennet Distributors“. Sąraše puikuojasi vyninės iš visų pasaulio kampelių – nuo Austrijos iki Ispanijos, nuo Argentinos iki Naujosios Zelandijos. Viena žinomiausių vyninė „Penfolds“ šiame sąraše jau senbuvė – per pastaruosius 23 metus ji čia pabuvojo net 19 kartų. Į sąrašą pateko ir Čilės vyninė „Concha Y Toro“, vokiečių – „Dr.Loosen“, italų - „Gaia“ bei prancūzų – „Joseph Drouhin“. „Formuodami savo atstovaujamų produktų portfelį orientuojamės į pasaulyje pripažintus ir įvertintus produktus. Šie tarptautinio žurnalo „Wine & Spirits“ vyninių įvertinimai patvirtina, kad einame teisinga kryptimi,“ – komentuoja Daiva Mališkienė, UAB „Bennet Distributors“ marketingo ir pirkimų direktorė, - „Tie, kurie jau rinkdavosi vyninių, patekusių tarp 100 geriausių, produktus, nudžiugs sužinoję apie „Wine & Spirits“ įvertinimus, o ieškantiems - tai bus patikima rekomendacija.“

Kiekvienais metais vieno prestižiškiausių apie vyną rašančių žurnalų - Wine & Spirits - redaktoriai peržiūri vyninių, kurių vynus vertino per paskutinius 12 mėnesių, darbą ir taip išrenka 100 geriausių.

UAB „Bennet Distributors“ įkurta 1991 metais. Pagrindinė įmonės veikla – alkoholinių gėrimų importas ir platinimas Lietuvos teritorijoje. UAB „Bennet Distributors“ atstovauja tarptautinius prekinius ženklus, iš kurių žinomiausi Lietuvoje „Grand Cavalier“, „Stolichnaya“, „Moskovskaya“, „Torres“, „Bacardi-Martini“, „Finlandia“, „Sauza“, „The Famous Grouse“, „The Macallan“, „Jack Daniel‘s“, „Tullamore Dew“, „Freixenet“, „Calvet“, „Frontera“, „Casillero del Diablo“, „KWV“, „Laurent-Perrier“, ir kitus. UAB „Bennet Distributors“ priklauso tarptautiniam alkoholio gamybos ir prekybos koncernui „S.P.I. Group“.
Paskelbta: 2009.11.12