Dabarprisijungę:
150 204
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Savaitgalį sielas „Pacha“ klube virpins John Quivver Graham bei Deep‘a‘licious.

Gurmanišką ir tikrai įspūdingą trečiąjį spalio savaitgalį klubas „Pacha“ skiria ištroškusiems gilių muzikos erdvių. Penktadienį rankas į viršų kels jausmingojo John Quivver Graham pasirodymas, o šeštadienį skelbiama maloni klubo „Pacha“ bei jos rezidentų „išdaiga“ – renginys Deep‘a‘liciuos. Jei kada garbinai atlikėją, kurio muzika tiesiog užpildo tavo sielą emocijomis, privalu išgristi John Quivver Graham pasirodymą. Iš pažiūros santūrus ir savyje užsisklendęs vaikinukas iš Didžiosios Britanijos išlieja savo jausmus per muziką, kai užsidaro įrašų studijoje. Tai vienas iš tų prodiuserių, kuriam niekada neteko ieškoti, kas norėtų išleisti jo kūrinius. Pastarieji kalba patys už save – diskografijoje tiesiog nėra nė vienos melodijos, kuri nekeltų teigiamų emocijų. Savo kūrybiniam procesui John skiria ypatingai daug dėmesio. Būtent tai ir paskatino jį prieš porą metų iš lietingų ir ūkanotų Londono priemiesčių keltis į saulėtąjį Los Andželą. Ten ir gimė paskutinis pasaulį nustebinęs jo šedevras – albumas „Dirty Nails & Vaipor Trails“, kuriame kiekvieną vokalo partiją atliko pats atlikėjas.
Jausminga, gili ir visą stilių paletę paliečianti valandos istorija tiesiog užlieja sielą. O tiems, kurie vis dar vaikosi mados tendencijų ir vertina atlikėją pagal žmones, su kuriais jam teko dirbti, paklausius muzikos teks nustebti. John Quivver Graham savo gyvenimo aprašyme turi lietuvaičių numylėtinio Sasha įrašą, kuriame teigiama, jog John yra net kelių albumo „Involver“ kūrinių bendraautorius. Jo muziką išleido pasaulio gigantai SONY, BMG ir „Virgin“ bei šokių muzikos etalonais laikomos „Perfecto“, „Positiva“, „Hooj Choons“ ir „Baroque Records“ įrašų kompanijos. Nesvarbu, ar tai būtų egzotiškas Ibicos klubas „Pacha“ ar „Glastonbury“ stadionas Didžiojoje Britanijoje, kuriame susirenka 300 tūkst. žiūrovų – atlikėjo pasirodymai palieka neišdildomus įspūdžius bei minias naujų gerbėjų. Beje, John Quivver Graham vardą galima rasti ir geidžiamiausių pasaulio didžėjų top penkiasdešimtuke, kurį skelbia svetainė „thedjlist.com“, nors pats atlikėjas tai kukliai nutyli. Dėl savo gebėjimų kurti įvairią muziką John Quivver Graham jėgas išbandė ir drum‘n‘bass stiliuje. Pastarojo stiliaus mylėtojams jis pažįstamas Skanna vardu. Pasak paties atlikėjo, tai yra jo tamsiosios pusės išraiška.

„Nepakartojamas jausmas – kitiems žmonėms groti muziką, kurią mėgsti ir tą pačią akimirką matyti jų reakciją. Kai jauti, kad tavo singlas tuoj nuplėš klubo stogą – tai didžiausias malonumas man”, – atskleidžia pats John Quivver Graham.

John Quivver Graham singlai skambės jau šį penktadienį naktiniame klube “Pacha”.

Šeštadienio siurprizai kutens liežuvio galiuką

Renginio koncepciją pasiūlęs klubo „Pacha“ rezidentas M Key šiuo metu įnirtigai laksto po visą Lietuvą ieškodamas, kur galima gauti skanių vyšnių. Nors jau čia pat rudens vidurys ir šių uogų gauti ypatingai sunku, jis užsispyrė įvykdyti visą renginio scenarijų iki smulkmenų - renginių ciklas „Deep‘a‘liciuos“ startuos jau šeštadienį. Turbūt kiekvienam, bent truputėlį mėgstančiam šokių muziką, nekyla abejonių, jog tai vakaras, skirtas deephouse. Susirinkusią minią tą vakarą valdys net keturi diskžokėjai – savo kūriniais pasaulį stebinantis Santi Touch, Weax iš Filtered Tools, gilios muzikos meistrais Deep Inc. bei vakaro maestro M Key, kuriam kartu su Santi Touch gyvai akomponuos saksofonas. Specialiai šiam renginiui ruošiamas šešėlių šou bei dekoracijos, liežuvio galiuką kutenatys siurprizai bei gero skonio muzika. Tad klubas „Pacha“ nė nesiruošia sustoti ir stebins savo lankytojus vis kitomis skaniomis naujovėmis.
Paskelbta: 2009.10.12