Dabarprisijungę:
266 276
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

„BALTIC DJ‘S ATTACK“ - DJ Crash & CATHERINE LIVE SHOW!

Naujas naktinis klubas „KISS“ kviečia visus vakarėlių lankytojus susipažinti su baltijos šalių klubine kultūra ir populiariausiais diskžokėjais iš kaimyninių šalių. Kiekvieną mėnesį klube „KISS“ bus pristatomas baltijos valstybių diskžokėjus diktuojantis madą ir muzikinį skambesį savo šalyje. Renginių ciklą „Baltic DJs attack“ pradėjo mūsų kaimynų Latvių house scenos pažiba DJ ED DE DANO.Toliau seriją pratęsia dar vienas puikus latvių atlikėjas DJ CRASH ir vokalo perlas, daininkė Catherine. DJ Crash savo diskžokėjo karjerą pradėjo 1998 metais Latvijoje. Labai greitai Dj Crash tapo vienas iš geriausių Latvijos diskžokėju ir 2003 metais buvo pakviestas groti tokiuose klubuose ir renginiuose kaip: “Public”, Rygoje, kur netrukus tapo rezidentu, 2005 metais „Nautilus” klube, kur prieš tai, kiekvieną šeštadienį „Capital FM” radijuje gyvai vedė muzikinę laidą „Live broadcast from Club Nautilus”, house šokių muzikos festivalyje “Šlokenbeka” ir daugelyje kitų.. Vienas iš didžiausių Dj Crash pasiekimų 2006 metais buvo tas, kad jis užimė pirmasias vietas “Latvian DJ Top 2006” ir “House DJ in Latvia for 2006”. 2007 metų pabaigoje Dj Crash užimė antrąją vietą “Latvian DH Top 2007” pralenkdamas savo populiarumu kitus Latvijos Dj’us.

2008 metais, Crash toliau pasirodo daugelyje Latvijos ir užsienio renginiuose. Vienas iš jų didžiausias šokių muzikos festivalis “Essential Knockout”. Tais pačiais metais, antrą kartą, Dj Crash dalyvauja „Sensation White” Rygoje, ir pasirodo scenoje su tokiais žymiais diskžokėjais kaip: David Guetta, Fedde Le Grand, Markus Schulz and Michael Burian.

Dh Crash taip pat pasirodo ir gyvo garso muzikos projektuose kartu su žymiausiu Kanados saksofonininku Nick Gotham, su gerai žinomais Latvijos atlikėjais Ainars Virga (būgnai) and Dzintars Beitans (violančelė). Dj Crash organizuoja savo paties gyvo garso house muzikos projektus, kartu su žaviąją ir talentingąją Rygos Gospel choro dainininke - Catherine.

Catherine (Katrīna Cīrule) dainuoja nuo pat gimimo. Mėgstamiausi jos dainavimo stiliai yra R 'n' B ', Soul, Jazz, Blues, Gospel, ir Huose žanrai. Ji dainavo daugelyje chorų ir ansamblių, bet turtingiausią patirtį įgijo Rygos „Gospel“ chore , kur dainuoja jau šešerius metus. Be to, ji ir toliau tobulina savo žinias fortepijono ir solfedžio paskaitose.

Kai Catherine pradėjo savo solo karjerą, dažniausiai ji pasirodydavo su šarminguoju DJ Crash. Geriausių rezultatų jie pasiekė, kai pradėjo rengti savo šou pasirodymus „Sunset Bar“, „Fresco“ klube (Soulful Night IV), klube „Nautilus“( Tasty Sound System event series) ir tt.. Neseniai Catherine ir Andre Crash demo mix buvo transliuojamas per geriausias Baltijos radijo stotis. Šiuo metu ji dirba kartu su Latvijos soulful house projektu "Flyingmice" ir kartu su DJ Crash įrašinėja keletą naujų house muzikos kūrynių, kuriuos, jus, turėsite galimybę išgirsti per jų debiutą naujajame „Kiss“ klube!

2009.09.26 (Šeštadienis) Klubas “Kiss Club” Lukiškių g. 5
“Baltic DJs attack 2” presents: DJ Crash (LV) ir Catherine (LV) Live show.
Bilietai: Pirmiems 200 lankytojų po 20 Lt. Vėliau bilietai brangs. Pradžia 22:00 val.
Paskelbta: 2009.09.22