Dabarprisijungę:
248 308
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Kultinę Ctv.lt kompaniją papildę Radistai žada dažniausiai keiktis mintyse.

Šiame technologijų amžiuje mobilusis telefonas praranda prasmę, jei jis tik mobilusis telefonas be fotoaparato, kameros ir GPS, o degalinė nesirimuotų su savo pavadinimu, jei joje būtų tik degalų, bet negalėtume suraityti dešrainio ir pavartyti žurnalo su pusnuogėmis merginomis. Šiandien viskas turi būti kaip minimum „du viename“. Todėl skuba gyventi ir kultinis juokų portalas ctv.lt: pradėjęs nuo Litofcų ar Šapro ikros, jis į kompaniją ima pastiprinimą - radijo chuliganus Radistus. „Zip FM“ eterio maištautojai Rolandas ir Jonas puikiai žinomi tiek radijo imtuvų turėtojams, tiek YouTube narams. Vyrukai turi savo laidą jaunimo pamėgtoje radijo stotyje ir eteryje oficialiai vadinasi Radistais, taip pat laisvalaikiu filmuoja šmaikštumo bei pokštų nestokojantį videoblogą.

„Radistai į ctv.lt dės savo video filmukus su nufilmuotais bajeriukais. Planuose turim daug rimtų ir linksmai graudžių situacijų. Vadovausimės beveik olimpiniu principu „mažiau kalbų, daugiau darbų“. Pabandysime pralinksminti žmones savo kvailais poelgiais“, - sako viena antroji Radistų – Rolandas.

„Sprendėme, kaip įmesti daugiau gyvybės į vis populiarėjantį ctv.lt. Radistai mums pasirodė puikus radinys. Juos laikome gyvsidabriu, kuris, tikime, ne tik praplės turinį, bet ir jį pagyvins. Todėl vieną dieną susėdome su „Zip FM“ ir nutarėme puikiu radiniu pasidalinti“, - šypsosi ctv.lt kūrėjai.

Nesibaiminti kameros mygtuko „Rec.“ vaikinams - ne naujiena. Jie save filmuoja beveik kelerius metus, tačiau dabar žada juokauti ir filmuoti kur kas profesionaliau. Beje, su legendiniais ctv.lt senbuviais sako nekonkuruosiantys, tačiau planuoja kartais kartu su jais pasikeiksnoti: „Masonai ir Kalbajobės užburia savo intelektualiomis kalbomis. Mes ne tokie apsiskaitę. Bet kartais keiksimės. Gal mintyse, o gal ir garsiai“.

Šiuo metu ctv.lt Litofcų, Masonų bei Kalbajobių burnomis bei kitomis kūno dalimis kalba Algis Ramanauskas-Greitai ir Justas Mamontovas, anekdotais, kurių jokia televizija nerodytų, dalinasi Vytautas Šapranauskas. Radistai Jonas ir Rolandas prie kultinės internetinės bendruomenės prisidės jau greitai!

http://www.ctv.lt/video/3227/Radistai-Jau-greitai-per-CTVLT
Paskelbta: 2009.08.24