Dabarprisijungę:
224 264
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Visus piktinanti Sandra nepaliks ramybėje ir „MTV The Block“ serijos.

Ką tik iškeptos animacinio serialo herojės Sandros populiarumas – nekontroliuojamas. Nauja žvaigždė šį savaitgalį užvaldys ir „MTV The Block“ serijos vakarėlį. Sandra pasiutusiai laiminga, nes per triukšmingai pabaigusi pirmąjį savo filmuko sezoną, ji susilaukė didžiulio žiniasklaidos, pseudo etikos sargų ir žiūrovų dėmesio. Gero ar blogo nesvarbu. Sandros vadybininkas Kapsukas jai sako, jog bet kokia reklama yra reklama. Tokia žvaigždė, ir tokia proga, negali apsieiti be stilingo vakarėlio. Šį penktadienį, liepos 31 d., klube „Gravity” įvyks jos vardinis „MTV The Block“ mergaičių pasisėdėjimas. Šioje diskotekoje visus MTV, Sandros, Dublino ar Dublino arklio fanus linksmins net penki sexy didžėjai: Mamania, Mix, Playa, Remedy ir Fella.

Klaipėdiečiai Playa, Remedy ir Fella moka “išsukti“ gerą vakarėlį. Visi jie priklauso „Street Industry“ vakarėlių organizatorių komandai. Net legendinis Mamania apie šią komanda atsiliepė taip: „Ech, „chebra“, būtų mano valia, lankyčiausi kiekviename jūsų renginyje. Deja, užimtumas neleidžia to daryti.” Šįkart MTV, Sandra ir, matyt, Kapsuko ryšiai ne tik leidžia, bet ir skatina bei suburia juos po vienu stogu.

Be nuostabios muzikos ir didžėjų meistriškumo, „Sandros“ pirmojo sezono uždarymo garbei, „MTV The Block“ organizatoriai parūpino dar ir skandalingojo filmuko projekcijas, kaukes su animacinio filmuko veikėjais – „blondiniškąja“ Sandra ir „geziškuoju“ Dublinu bei galimybe pasiklausyti animacinio serialo herojės grupės hito. Be jokios abejonės, tarp iki ryto siaučiančiųjų tikimės pamatyti ir skandalingąjį Seimo narį bei humoristiškojo dienraščio komandą.

Rimtai besiruošiantys vakarėliui gali jau iš anksto pasiruošti sau veido apdangalus. Juos parsisiųsti ir savo nuožiūra papimpinti galima čia:

http://www.mtv.lt/sandra/kauke/sandra.jpg
http://www.mtv.lt/sandra/kauke/dublinas.jpg
Paskelbta: 2009.07.29