Dabarprisijungę:
196 254
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Soundwave konkurso talentas „Sweetsalt“ įrašinėja albumą.

Praėjusių 2008 m. MTV ir Coca Cola konkurso „Soundwave“ nugalėtojai “Sweetsalt” pradėjo įrašinėti savo pirmąjį albumą. Prestižiniame Soundwave konkurse atrastas ir MTV muzikinio kanalo Lietuvai pristatytas talentas jau spėjo uždaryti grandiozinį Lietuvos ir kaimyninių šalių festivalį „Be2gether“, iškepti profesionalų vaizdo klipą „Running In Circles“ bei sudalyvauti daugybėje festivalių. O dabar dar ir pradėti ruošti albumą. Optimistiškieji „Sweetsalt“ sako dar nežinantys, kaip jis vadinsis. Tą jie pažadėjo nuspręsti įrašę visas albumo dainas, kurių beja, žada būti 12. Įrašymo procesu bei darbingomis nuotaikomis gyvenantys vyrukai džiaugiasi, jog atsispyrė pagundoms pasinaudoti prodiuserių sėkmių formulėmis ir išliko ištikimi sau. Naujasis kūdikis bus tik jų pačių darbo, kūrybinių kančių vaisius. Palangoje, sodo namelyje užsidarę „Sweetsalt“ žada jį pristatyti savo gerbėjams šių metų rudenį.

„Nesiekiame būti dar viena „rich and famous“ tikslą turinčia grupe. Siekiame būti tokiais, kokių Lietuvai ir jos kultūriniam gyvenimui labiausiai reikia. Esame už pokyčius Lietuvos muzikiniame pasaulyje. Tą atspindės ir mūsų albumas“ – teigia grupės nariai.

MTV tarsi tėvelis bei grupės ambasadorius kartu Coca Cola bei visais „Sweetsalt“ gerbėjais nekantriai laukia naujojo grupės darbo.
Paskelbta: 2009.07.22