Dabarprisijungę:
184 246
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Žinia iš Skandinavijos: Boj Lucki ir jungle atvyksta į Klaipėdą!

Penktadienį (2007 12 14) į klubą „Global“ su balta skandinaviška dvasia ir nuotaikingu jungle ritmu įžengs naujas vakarėlis „Urban Smash“. Už pulto stos didžėjus iš Švedijos - Boj Lucki, lietuvaičiai Cr- edit, Intakz, MC Messir ir Fryk, Playa G ir Remedy. Klubo „Rekyl“, mačiusio tokius garsius drumandbass scenos vardus kaip Dj Zinc, Dj Hype, Krust, John B ir pan., rezidentas Boj Lucki į Lietuvą atvyksta pirmą kartą (iš Baltijos šalių jis yra grojęs Latvijoje ir Estijoje).

Boj Lucki pasuko į drumandbass pasaulį brolio dėka, kuris 1997 m. pradėjo groti breakbeat ir jungle muziką. Jaunesnysis Boj Lucki klausėsi reggae, dancehall, hip hop, downtempo, techno, o didžiausią įtaką šiam diskžokėjui padarė Dj Hype, Dj Zinc, Shy Fx. „Savęs neapriboju vienu stiliumi, o tiesiog koncentruojuos ties gera muzika. Mėgstu groti tiek šokių aikštelėje esantiems, tiek sau. Reggae ir dub mano širdžiai artimiausi stiliai, tačiau mėginu sumaišyti ir sunkesnę, ir lengvesnę muziką. Manau, nuobodu 2 – 3 valandas klausytis to paties“, - sako didžėjus.

Savo leidybinę kompaniją „MIR“ įkūręs Boj Lucki aktyviai darbuojasi: „Neseniai pabaigėme bendrą įrašą drauge su UK APACHE, kuris bus išleistas „Nuttah Beats“ artimiausioje ateityje. Taip pat baigėme naujus kūrinius, kurie dar nėra išleisti, tačiau galite tikėtis įrašų iš NJC, Theory, 0=0, John Oil, MIR Crew“, - pasakoja Boj Lucki.

Lietuvos renginių organizatoriams didžėjus linki „surasti savo gerbėjų minią, nesekti nusistovėjusiais standartais, susikoncentruoti į vakarėlį ir leisti pajusti tiek svečiams, tiek didžėjams, kad yra laukiami“. Pasak jo, Rytų Europa mėgsta sunkesnius ritmus, tačiau RCola vizitas parodė, kad mėgstama ir švelnesnė muzika, tad klausytojai jau žino, kokios dainos atkeliauja.

Didžiojoje salėje už pulto taip pat stos komandos „Re: Formataz“ įkūrėjas Intakz bei vienintelės laidos šalyje, skirtos drumandbass muzikai „Amenų broliai“ vedėjas Cr – edit (kitas vedėjas yra JaZzy, aut. past.). Cr – edit yra vienas seniausių Lietuvos drumandbass scenos didžėjų, atstovaujantis jungle stilių ir grojantis jau daugiau nei dešimtmetį. Jiems pritars du MC: Messir ir Fryk. Po vakarėlio Klaipėdoje Boj Lucki drauge su Intakz ir Cr – edit vyks į Minską.

Mažojoje „Urban Smash“ salėje skambės Playa G ir Remedy hip hop ritmai.
Paskelbta: 2007.12.12