Dabarprisijungę:
66 114
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Grįžta Lietuvos ritmu pulsuojantis – Omid 16B.

Jau vasario 28 dieną sugrįžta mylimiausia žvaigždutė iš Londono – Omid 16B. Šį kartą nuo naujų ritmų, kuriuos atsiveža Lietuvos muzikinę scena formavęs atlikėjas, kilnosis Kedainių klubas „Activity Zone“. Gilus, keliantis ir kupinas šilčiausių emocijų šio prodiuserio skambesys su kiekvienu pasirodymu pritraukia vis daugiau ištikimų fan‘ų, tačiau ir tiems kas jaučia nostalgija skraidyti muzikos bangomis tikrai neteks nusivilti. Kartu su juo prie pulto stos naujais kūriniais apsiginklavęs Pro-duce Music laidos vedėjas Virus J bei klubo rezidentas Critical. Sasha, „Deep Dish“, Danny Howells ir kitų pasaulinio garso didžėjų pagarbą pelnęs Omid 16 B tapo vienu ryškiausių Lietuvos klubų lankytojų favoritų. Jis priklauso garbingiausiai Londono agentūrai Excession kariuoje puikuojasi Sasha, Stevu Lawleriu, Jamesu Zabiela bei kiti ryškiausi talentais planetoje. Omid‘o vizitus Lietuvoje galima vadinti tikru fenomenu. Kur jis begrotų – jo laukia minios iškeltų rankų. Tokio pasisekimo daugiau nei 7 metus mūsų šokių muzikos mylėtojus lepinančiam atlikėjui gali pavydėti kiekvienas, tačiau visa tai ne be reikalo... Londonietis gerai pažįsta čionykšti vakarėlių pulsą. Lengvai bendraujančiam persų kilmės dj‘ui , pasirodymų metu svarbiausia susilieti su muzika ir skleisti teigiama aurą.

"Niekada nekūriau muzikos vardan pinigų, tai yra mano dvasingumo išraiška garse. Mėgstu stebėti kaip ji mus įtakoja, kaip verčia mūsų emocijas šėlti, keičia mąstymą, gebėjimą mylėti ar net tai kaip save išreiškiame",- savo svetainėje atvirauja Omid, kurio tikroji vardo reikšmė - „viltis“, atspindi jo muzikos gilų skambesį.

Vos paskelbus apie house muzikos dievaičio pasirodymą pačioje Lietuvos širdyje įsikūrusiame klube, dėl bilietų sujudo gerbėjai iš gretimų miestų. Jų patogumui klubas pasirūpino ir išankstiniais bilietais, kuriuos galima įsigyti Tiketos kasose. Šios neeilinės nakties proga klubas bus papuoštas specialiomis dekoracijomis bei spindės papildomais įspūdingo apšvietimo efektais.
Paskelbta: 2009.02.24