Dabarprisijungę:
236 244
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

„Pop Star Bar“ kaitins Peru „house“ muzikos saulė.

Vasario 6 dieną nuo 20 val. Kauno šokių muzikos ir kokteilių bare „Pop Star Bar“ (Vasario 16-osios g. 2) vyksiančiame vakarėlyje „Pop Star Friday“ skambės uždegantis „house“ iš Lotynų Amerikos – prie pulto suksis iš Peru atvykęs didžėjus Alejo Galvez, o vakarėlį užbaigs dueto „RyRalio“ narys DJ Karalius. Peru „house“ muzikos scena neatsitiktinai laikoma viena iš įdomiausių ir labiausiai pašėlusių visoje Pietų Amerikoje – jos sostinės Limos ir prie Ramiojo vandenyno įsikūrusių kurortų klubų didžėjai garsėja savo stiliumi ir atsidavimu amatui. Neveltui Peru jau antrus metus iš eilės rengiamas ir prestižiškiausias pasaulio šokių muzikos festivalis „Creamfields“. Tiesa, jis vyksta... lapkričio mėnesį, nes tuo metu Pietų pusrutulyje – pats vasaros įkarštis.

Alejo Galvez su „house“ muzika susipažino tikroje šios stiliaus gimtinėje – Čikagoje, kur jis, dar būdamas paauglys praleido metus ir turėjo progą išgirsti daugelį šokių muzikos meistrų, tame tarpe patį „house“ muzikos „krikštatėvį“ Frankie Knuckles. Grįžęs į tėvynę, jis su didžiule aistra kibo į didžėjavimo ir šokių muzikos prodiusavimo veiklą, ir šiandien, būdamas, 23-ejų jau pelnytai laikomas geriausiu „funky house“ didžėjumi savo šalyje. Praėjusiais metais jis surengė pirmąjį savo turą po Lotynų Ameriką, žavėdamas Bolivijos ir Brazilijos klubų publiką, taip pat tapo vis dažnesnis svečias Amerikos ir Europos klubuose.

Nepasitenkindamas vien didžėjavimu, Alejo pasirinkęs slapyvardį „Bonifaid Hustlers“ pradėjo įrašinėti „house“ muziką, kurią netruko pastebėti tokie šokių aikštelės meistrai kaip Mark Farina, Jason Hodges, „Inland Knights“, Phil Weeks ar Hector Morales. Lygiai prieš du metus jis su partneriu Tyler Matson įkūrė nuosavą įrašų kompaniją „Union Recordings“, o po didelės jo leidžiamų „disco“, „deep“ ar „funky house“ singlų ir remiksų sėkmės – ir dar vieną įrašų firmą „Swine Records“, kurioje publikuoja daugiau „electro“ ir „ghettotech“ įtakotą muziką.

„Alejo Galvez ir įrašų kompanijos „Union Recordings“ leidžiama muzika jau spėjo patekti ir į šokių muzikos pusdievio Marko Farinos įrašytą miksą „Fabric 40“. Tai dar vienas įrodymas, kad globalizacija veikia! Tuo galės įsitikinti kiekvienas atvykęs į vakarėlį, kur jo lauks house muzika keliavusi iki Lietuvos daugiau nei 10 000 kilometrų. Pažadame nebus jokių indėniškų skudučių!”, - juokavo svečiui akompanuosiantis Karalius iš RyRalio DJs.
Paskelbta: 2009.02.02