Dabarprisijungę:
10 26
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Klubuose „Pacha“ ir „Exit“ uogaus Funk D‘Void.

Klubai „Pacha“ ir „Exit“ ruošiasi kultinės renginių serijos „Sobieski Uogos™: Funk D‘Void“ naktims. Šokių muzikos uogomis dalinsis karščiausių pasaulio šokių aikštelių žvaigždė – techno ir house didžėjus Funk D‘Void. Pirmą kartą į Lietuvą atvykstantį atlikėją spalio 17 d., penktadienį, priims „Pacha“ Vilniuje, šeštadienį – „Exit“ Kaune. Svečio gidu po šokių aikšteles „dirbs“ Donatello. Barselonoje reziduojantis škotas Funk D‘Void yra tarp paklausiausių pasaulio šokių muzikos prodiuserių, kurių kūrinių nekantriai laukia ryškiausios klubinės žvaigždės. Jos žavisi ne tik Funk D‘Void kūryba, bet ir už didžėjų pulto demonstruojamais sugebėjimais.

„Jo sukurti garso takeliai klubinėms naktims yra tapę legendomis“, - sako „Groove Armada“ narys Andy Cato. Jam antrina Nick Warren: „Pasaulinėje didžėjų jūroje yra vos keli dėmesio tikrai verti vardai. Legendinis, naujas muzikos teritorijas atrandantis ir visuomet kokybiškas Funk D‘Void – vienas iš jų“.

Į Lietuvą atvykstančio svečio talentui neabejingas ir Danny Howells, kuriam jau teko išbandyti „Pacha“ ir „Exit“ šokių aikšteles. „Jis fenomenalus – įspūdingo skambesio didžėjus ir vienas iš mano mėgstamiausių prodiuserių paskutinius dešimt metų“, - teigia Danny Howells. Funk D‘Void gerbėjų eilėje taip pat rikiuojasi Lietuvoje viešėję Hernan Cattaneo ir Nic Fanciulli.

Jau dešimt metų Barselonoje gyvenančio Funk D‘Void kas mėnesį rengiami vakarėliai klube „Moog“ vadinami geriausiomis miesto klubinėmis naktimis. Tiesa, pats didžėjus nėra visiškai patenkintas klubiniu gyvenimu Barselonoje ir planuoja atidaryti nuosavą klubą.

Kaip škotas atsidūrė Barselonoje? „Tiesą sakant, rinkausi tarp Barselonos ir Paryžiaus, o mano pasirinkimą lėmė mesta moneta. Džiaugiuosi, kad iškrito būtent šis miestas – tai puiki vieta gyventi“, - sako Funk D‘Void, kurio tikrasis vardas Lars Sandberg.

Didžėjus neliko skolingas ir Paryžiui. Šio miesto gyventoją įkūnija kitas Lars Sandberg pseudonimas – paskutiniais metais deep house muzikos viršukalnes pasiekęs Francois Dubois. „Francois yra prancūziškas Funk D‘Void – jis labiau atsipalaidavęs, groja giliau, o ant jo didžėjaus pulto visuomet puikuojasi butelis vyno“, - pasakoja kelionei į Lietuvą besiruošiantis svečias.

Tiesa, „Pacha“ ir „Exit“ artėjantį savaitgalį Francois Dubois neišvys. Vyną ir ramias melodijas Funk D‘Void paliks namuose ir Lietuvos šokių aikšteles drebins energingais techno ir house dūžiais.

Artėjantis savaitgalis – ne paskutinė proga po „Pacha“ ir „Exit“ stogu paragauti skaniausių klubinių uogų šiais metais. Lapkričio 21 ir 22 dienomis kultinė renginių serija pasiūlys Švedijos didžėjų ir prodiuserį Tiger Stripes – gardų kąsnelį visiems šokių muzikos gurmanams.

Renginius Ibizos ambasada Vilniuje tapusiame klube „Pacha“ ir pagrindiniame Lietuvos šokių muzikos klube „Exit“, Kaune, organizuoja didžiausia šalyje klubinių renginių agentūra „Atari“.
Paskelbta: 2008.10.16