Dabarprisijungę:
16 20
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Ieskok.lt praneša apie didžiausią rudens pasimatymą!

Socialiai atsakingas pažinčių portalas “Ieškok.lt” puikiai įsiliejantis ir taip giedrinantis Lietuvos klubinės kultūros padangę vėl skelbia naują pasimatymą! Po sėkmingų “Summer Meeting” ir “Diamond Meeting” vakarėlių, kuriuose jau apsilankė virš tūkstančio neabejingų naujoms pažintims ir kruopsčiai atrinktai šokių muzikai lankytojų, “Ieskok.lt” tęsia vakarėlių ciklą ir kviečia susitikti “Autumn Meeting”.

Šį kartą pasimatymas vyks net dviejuose miestuose. Pirmasis vakarėlis įkaitins vilniečius bei miesto svečius spalio 18 (šeštadienį) laisvos ir neįpareigojančios atmosferos “Posh” klube įsikūriusiame Lukiškių g. 5. O po savaitės, spalio 24 (penktadienį), “Autumn Meeting” atgavęs kvapą persikels į Kauną. Laikinosios sostinės linksmybių megėjai bus kviečiami į vos šį rudenį Laisvės alėjos prieigose Daukanto g. 19 atsidariusį ir jau perspektyviai vertinamą “The Main” naktinį klubą.

Kaip ir ruduo spalvina gamtą bei teikia gėrybes, taip ir “Ieskok.lt” internetinė svetainė jungianti šimtus tūkstančių žmonių virtualioje erdvėje neveltui siūlo susitikti šiuo metų laiku. “Autumn Meeting” – tai geriausio derliaus nuėmimas. Kai jau šiek tiek šala rankos ir matosi kylantis garas iš burnos, “Ieskok.lt” savo bendruomenės narius bei visus mylinčius nuotaikingus vakaro praleidimo būdus žmones, kviečia susirinkti ne tik gerai žinomuose, bet ir dar, galbūt, neatrastose pasilinksminimo vietose.

Taip pat, kaip jau tapo įprasta “Ieskok.lt” vakarėliuose toliau bus tesiama apyrankių tradicija. Tai renginio organizatorių kartu su “Apyrankės.lt” internetine svetaine sugalvotas novatoriškas pažinties užmezgimo būdas. Visiems renginio dalyviams yra išdalinamos spalvotos apyrankės. Kiekvienas pasirenka norimą spalvą taip nuspręsdamas savo vakarėlio eigą. Vakaro metu žalia apyrankių spalva simbolizuoja ketinimus susipažinti ir yra pažymėta užrašu „susipažinčiau su tavimi", raudonų apyrankių spalva simbolizuoja ramybę ir yra pažymėta "šiandien pabūsiu viena(-as)", o mėgstantiems nuotykius ir švelnius masažus siūloma rožinė apyrankių spalva.

“Autumn Meeting” vakarėliuose, “Posh club” bei “The Main” naktiniuose klubuose visus susirinkusius šildys, taip pat šį rudenį susiformavusi, nauja diskžokėjų komanda “Obsession”.

“Obsession” vardas slepia tris house bei trance house mylėtojus, ilgametę patirtį turinčius didžėjus: Alex Virtual, Alexander Tiutiunikov ir Philtrum. „Jausdami Lietuvos klubinės šokių muzikos scenos niurias nuotaikas, monotoniškumą ir vienodumą, turėdami vientisą požiūrį ir tikslus, nusprendėme įkurti naują didžėjų „sąjungą“, atstovaujančią pozityvų, melodingą ir emocijų kupiną muzikos skambesį“,- dalinosi mintimis naujos komandos atstovai. Spalvinga, mylinti, tiesiog šviesą ant akių klijuojanti house muzika, tai yra tai, kas subūrė šiuos diskžokėjus ir tai yra tai, ką apsilankę “Autumn Meeting” gausite Jūs.

Pasimatymų vieta – klubas “Posh”, Lukiškių g. 5, Vilnius, spalio 18 d. (šeštadienį) ir klubas “The Main”, Daukanto g. 19, Kaunas, spalio 24, (penktadienį);

“Ieškok.lt Autumn Meeting” kartu su “Obsession”.
Paskelbta: 2008.10.10