Dabarprisijungę:
150 202
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Klubuose „Pacha“ ir „Exit“ – „Sensation“ energija „įkrautas“ Ignas.

Klubai „Pacha“ ir „Exit“ artėjantį savaitgalį šoks su Ignu, kuris tapo pirmuoju lietuviu, pasirodžiusiu didžiausiu planetos šokių muzikos renginiu vadinamo „Sensation“ scenoje. Ignas Vilniuje praūžusio klubinio šou nuotaikomis spalio 10 d., penktadienį, dalinsis sostinės klube „Pacha“, šeštadienį – „Exit“ šokių aikštelėje, Kaune. Didžėjus Vilniaus publikai ruošia 6 valandų trukmės pasirodymą, o į Kauną trauks kartu su „Pacha“ rezidentu Recoco.

„Pirmą kartą „Sensation“ energijos ragavau prieš ketverius metus Amsterdame. Jau tada susidūriau su baltų kelnių paieškos sunkumais, o 40 tūkstančių žmonių vienoje vietoje atrodė kaip tikras skruzdėlynas. Niekada nemaniau, kad pačiam teks groti „Sensation“, be to, netikėjau, kad šis renginys kada nors atkeliaus iki Lietuvos“, - sakė Ignas.

Kaip jam pavyko patekti tarp Lietuvoje įvykusio „Sensation“ didžėjų? „Paskambino organizatoriai, paprašė įrašyti ir atsiųsti savo miksą. Žinau, kad olandai klausėsi ir daugiau lietuvių darbų, džiaugiuosi, kad pasisekė būtent man“, - pasakojo didžėjus.

Anksčiau Ignui ne kartą teko girdėti gandų, esą „Sensation“ organizatoriai parenka didžėjams kūrinius, sudaro grojaraščius. „Nieko panašaus nebuvo. Tiesa, renginio pradžiai organizatoriai iš esmės norėjo deep house didžėjaus, tačiau man buvo suteikta visiška laisvė rinktis muzikos formatą“, - sakė Ignas.

Pats didžėjus prieš renginį griežtai suplanavo savo pasirodymą – iš anksto sudėliojo kūrinius į „lentynas“. Tiesa, atsidūręs arenoje prieš valandą iki „Sensation“ starto, Ignas sako supratęs, kad gros taip, kaip pasakys nuotaika. „Maniau, kad po manęs grojęs Benjamin Bates nusuks sprandą už per daug energingą pradžią, tačiau ne – paspaudė ranką ir pagyrė“, - sakė Ignas.

Paaiškėjus, kad Ignui patikėta paskelbti „Sensation“ startą, didžėjus sulaukė didžiulės šokių muzikos bangos iš užsienio prodiuserių. „Bičiuliai prodiuseriai atsiuntė tikrai nemažai naujos muzikos – EDX, KOS, Robbie Rivera, „Zoo Brazil“ ir visi kiti mano favoritai. Jie ir taip siunčia, tačiau šį kartą kažkaip suskubo“, - šypsojosi Ignas.

Didžėjus sako per paskutinį pusmetį atradęs naujesnio, kiek kitokio skambesio muziką – teisingą balansą tarp house, progressive trance ir visų modernių klubinės muzikos pakraipų. „Esu labiau nei bet kada pasiruošęs artėjančiam „Pacha“ ir „Exit“ savaitgaliui“, - sakė Ignas.

Renginius Ibizos ambasada Vilniuje tapusiame klube „Pacha“ ir pagrindiniame Lietuvos šokių muzikos klube „Exit“, Kaune, organizuoja didžiausia šalyje klubinių renginių agentūra „Atari“.

Video akimirkos: Igno pasirodymas klube „Pacha“:
http://www.youtube.com/watch?v=t-NJA930ov0

Papildoma informacija:

Renginių „Pacha“ ir „Exit“ klubuose pradžia – 22 valandą. Bilietai į spalio 10 d. „Pacha“ įvyksiantį Igno pasirodymą pirmiesiems 500 lankytojų ir turintiems skrajutes kainuos 35 litus. Spalio 11 d. renginio klube „Exit“ bilietų kaina su skrajute ar „Atari“ SMS – 30 litų, kitiems – 40 litų. Klubai pasilieka teisę keisti programą, neįleisti nepageidaujamų ir jaunesnių nei 18 metų asmenų be papildomo paaiškinimo.

Didžėjai ir klubai internete:
www.myspace.com/ignasdj; www.myspace.com/djrecoco
www.myspace.com/pachavilnius; www.myspace.com/exit
Paskelbta: 2008.10.08