Dabarprisijungę:
28 42
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Panevėžyje – didžėjų suvažiavimas!

Šį penktadienį Panevėžį drebins didžėjų suvažiavimas – „Ant judraus asfalto žolė neauga“. Surinkę ne tik esami, bet ir buvę Panevėžio miesto didžėjai aptars savo "padėtį", „pakrikštys“ naujus narius, o vakare viename iš Panevėžio naktinių klubų surengs nepakartojamą pasirodymą. Pasak renginio organizatoriaus bei idėjos autoriaus Tado Smetonio (Tado Dee), tai jau tęstinis renginys. Pirmasis didžėjų susibūrimas Panevėžyje įvyko dar 2004-ųjų žiemą. „Kai sugalvojau šį renginį, jis mieste buvo naujas. Norėjau rengti jį bent vieną kartą per pusę metų“, – prisimena Tadas Dee. Tačiau vėliau didžėjui teko apriboti savo norus, kai pamatė, jog vienam surengti tokio dydžio renginį yra beveik neįmanoma. „Dužus mano ambicingiems planams, teko renginuką perkelti į liepos mėnesį ir jį organizuoti kartą į metus“, – prisipažįsta didžėjus, šiemet rengiantis jau ketvirtąjį, bet, kaip pats sako, tikrai ne paskutinį klubinės kultūros propaguotojų susibūrimą.

Pagrindinį tikslą, kodėl rengiamas toks renginys, organizatorius įvardijo kaip norą suartinti didžėjų bendruomenę. Beje, jame didžėjai tikrai neketina sėdėti rankų sudėję. „Susirinkę mes aptarsime reikalus, surengsime naujų narių krikštynas, o vakare surengsime miestiečiams pasirodymą“, – trumpą renginio planą pristatė Tadas Dee. Didžėjus taip pat pasidžiaugė, kad per ketverius metus, kai vyksta toks renginys, panevėžiečiai jau įsiminė jį ir kasmet nekantriai laukia.

Šiųmečiame renginyje iš viso dalyvaus net 31 muzikos propaguotojai. Ne tik Panevėžio, tačiau ir didžėjai iš visos šalies, savo karjerą pradėję šiame mieste. „Esu be galo laimingas, kad man pavyko sukviesti, galima sakyti, ne tik Panevėžio, tačiau ir visos Lietuvos muzikos grandus, savo kelią pradėjusius būtent mūsų mieste“, – sako Tadas.

Labiausiai organizatorius džiaugiasi, kad jam pavyko prikalbinti atvykti FLAXEN BEATS didžėjų komandą, gerai žinomą ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. „Vienas grupės narys, šiuo metu dirbantis ir gyvenantis Londone, bilietus užsisakė net prieš pusę metų, kad tikrai galėtų atvykti ir linksmai praleisti laiką“, – pasakojo Tadas Smetonis.

Taip pat didžėjų vakare pasirodys didžėju komanda BPM, savo veiklą pradėjusi nuo darbo radijo stoties eteryje. Neužmirštamą "reginį" tiek akims tiek ausims parodys CBM vaikinai.

Trys skirtingos salės : drum'n'bass, techno ir house.

31 dj'us

gyvai: Vj Arnaspal ir gera nuotaiko šį penktadienį klube Vip, Panevėžyje.
Paskelbta: 2008.07.16