Dabarprisijungę:
224 290
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Paramos akciją vaikams organizavę didžėjai pasiekė tikslą.

Gegužės mėnesį Šiaulų fabriko „Elnias" teritorijoje vyko „Strobelight: Donation" renginys, skirtas vaikų namams „Šaltinis" paremti. Jame groję keliolika didžėjų, tarp kurių – ir svečias iš Izraelio Shlomi Aber, pasiekė tikslą – beglobiai vaikai gavo būtiniausius daiktus. Nors renginys sulaukė mažiau publikos nei tikėtasi, prašyti reikalingiausi daiktai - muzikinis centras su karaoke, namų kino sistema, fotoaparatas bei begalės saldumynų - šį mėnesį pasiekė „Šaltinį". Tokie namai, kuriuose gyvena vaikai su protine negalia, yra kone vieninteliai Lietuvoje.

Pasak organizatorių, klaipėdiečių „Deep frequency", juos nustebino didžiausių Lietuvos prekinių ženklų „dosnumas": „Kiekvienas vadovas ar žmogus, galintis priimti sprendimą dėl rėmimo, perskaitęs projektą ieškodavo naudos sau, savo firmai, jos reklamai – vos pora bendrovių suprato, kad tai yra paramos akcija, o ne jų savireklamos ir prekinio ženklo populiarinimo renginys. Saldainių fabrikai atsisakė paremti saldainiais, o butinės technikos prekiautojai nesuteikė net atitinkamos nuolaidos prekėms įsigyti".

„Buvo labai džiugu matyti, kad mūsų apsilankymas su kukliomis dovanomis vaikų veiduose sukėlė šypsenas ir susidomėjusius žvilgsnius. Būtų buvę dar daugiau džiaugsmo, bet, pasirodo, ne tiek daug norinčių ir galinčių daryti gera yra Lietuvoje", - pasakoja vienas komandos „Deep frequency" narių, Uncle Roll.

Komanda nuoširdžiai dėkoja visiems prie „Strobelight Donation" prisidėjusiems didžėjams: Shlomi Aber, lietuvaičiams Mantui T., Sat, Uncle Roll, Few Nolder, Pagalvei, Daimon, Nostrai, Ray Calman, Calli, Tankistui, Phunk & CSG, Paul Nevermind, Vj Arnui Pal. Taip pat rėmėjams: gėrimui „Battery", radijo stočiai „Zip Fm", Šiaulių televizijai „SPLIUS" , "Djscene.lt" bendruomenės vadui Tomui, kontrolines juosteles gaminančiai firmai "Pripuciamareklama.lt", pazinčių portalui "ieskok.lt", spaustuvei "Artrema" ir visiems kitiems.
Paskelbta: 2008.06.05