Dabarprisijungę:
32 52
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

„Kai esate dviese, su kažkuo labai ypatingu ir mylimu, turite išmokti džiaugtis jo laimėjimais. Labai svarbu jausti saiką, ką galite daryti ir ko ne“

Užsiregistravusi į pažinčių portalą ieškok.lt, sulaukdavau tikrai labai daug dėmesio iš priešingos lyties atstovų. Tačiau daug kam neatrašiau. Laukiau kažko ypatingo, savo. Troškau vieno, jog trenktų žaibas ir norėčiau susitikti. Ir tada gavau žinutę, joje buvo visa gyvenimo istorija. Perskaičiau, išjungiau ir dar kelis sykius perskaičiau ieškodama „žaibo“. Pradėjome bendrauti. Jis daug juokavo, o jam atrodė, kad buvau surūgusi, nors būdama viena juokiausi iš visos širdies. Susitikome po pusės metų. Sakysite ilgai, žinoma, tai ilgas laiko tarpas, bet jaučiau jog dar ne laikas. Jis manęs nespaudė ir išlaukė! Kai susitikome jis buvo iš tų kurie, daug kalbėjo, juokavo. Negaliu sakyti, kad man tai trukdė, tačiau neradau laisvos sekundės įsiterpti. Per kelias dienas suvokiau, kad tas žmogus kažkuo traukia. Jaučiausi kitaip – neįprastai. Norėjosi susitikti ir pakalbėti be jokių pokštų. Ir žinote ką? Viskas buvo kiek kitaip. Mes kalbėjomės, jis mažiau juokavo ir tapo rimtu pašnekovu. Susižavėjau juo, radau jame tokių nuostabių savybių, kurios tapo tokios artimos ir savos. 

Mielos moterys, merginos, vienišos mamos, noriu jums pasakyti, jog tikra meilė ateina tada, kai mažiausiai to tikitės. Neieškokite kiekviename sutiktame žmoguje tobulumo, tokių nėra, išmokite mylėti pirmiausia save, kilkite į viršų. Žinokite savo vertę, bet nedemonstruokite. Išmokite džiaugtis savo pasiekimais ir priimkite visus iššūkius. Norėdami, kad kas nors jus įsimylėtų, turite įsimylėti save ir būti patenkinta tokia kokia esate. Jei ne, bandykite tai keisti. Pokyčius pajusite ne iš karto. Nėra lengva keisti įpročius ar įsitikinimus. Bet viskas prasideda  nuo jūsų, tai kaip žiūrite į save, taip žiūrės kiti. Vyrams patinka laimingos moterys, patenkintos savo išvaizda, atkaklios ir siekiančios aukščiausių dalykų savo gyvenime. 

Buvau pasimetusi savo gyvenime, po skyrybų maniau, jog niekada daugiau gyvenime negalėsiu

mylėti. Vienintelis – netinkamas požiūris, jog „niekada“ „negalėsite“, taip ir bus. Į jūsų gyvenimą neateis, nei vienas tinkamas vyras, nes juos visus stebėsite po padidintu stiklu ir matysite vien blogybes, o tai kliudys abiem tobulėti ir kurti kokybiškus ir atvirus santykius. Labai daug skyriau laiko savo gyvenimo analizavimui ir supratau, jog viskas priklauso nuo manęs. Klaidingas mąstymas, jog visi vyrai vienodi. Taip nėra. Yra nuostabių vyrų, trokštančių žengti penkis, o gal dešimt žingsnių į priekį ir padaryti jus laiminga! Bet jūs ja netapsite, kol nemokėsite pasidžiaugti savimi. Išmokite išlaukti, pasidžiaugti, kad ir visiškai nesėkmingais santykiais. Galbūt tie santykiai jus išmokė kažko naudingo. Visi santykiai kažko išmoko. Susipažinusi su savo vyru, suvokiau, jog esu pati laimingiausia moteris, nes išmokau pažvelgti į save ir pasimėgauti tuo ką darau. Priėmiau save, o jei kas nepatikdavo stengdavausi tai keisti. Viskam reikia laiko ir valios. Jei yra laikas, atrasite ir valią. Tuo metu, labai įdėmiai klausiausi ką kalba protas, ką kužda širdis. Žmonės manimi skundėsi, nes tapau abejinga ne jiems, o sau. Po viso to, ką išgirsdavau, ieškodavau savyje trūkumų, kas trukdė man skleistis, žydėti. Atradau daug metodų. Tačiau kas tinka man, galbūt jums tai atrodytų kvaila ir netinkama. Kartu esame jau penkeri metai. Šie metai buvo atradimų, daug naujos patirties, pirmų kartų. Jei norite kokybiškų santykių, turite mylėti, tikėti tuo ką darote. Atminkite, jog turite mėgautis santykiais ir juos kurstyti, ne dėl kito, o pirmiausia dėl savęs, kad būtų gera jums. Linkiu Jums, mielos moterys, atrasti savyje nuostabiausių dalykų, patirti nuostabiausius išgyvenimus, tobulėti, mylėti save ir siekti meilės, pasinerti į ieškojimus ir juose atrasti gyvasties, naujų patirčių, lūkesčių! 

Ačiū, ieškok.lt komandai!

 

Paskelbta: 2018.01.17