Dabarprisijungę:
190 262
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Keiskis su Stiliusos.lt - dvyliktoji savaitė

Stiliusos.lt stilistai Jums patars ne tik aprangos klausimais, bet taip pat suteiks pasitikėjimo savimi, įkvėps drąsos ir ryžto naujiems pokyčiams. Tokia puokštė dovanų atitenka ir šios savaitės nugalėtojaiKristinai!

Kristinos klausimas: Norėčiau kardinaliai pasikeisti, ar tai įmanoma?

Stiliusos.lt atsakymas: Kristina, žinoma, visada įmanoma kardinaliai pasikeisti. Tik svarbu įvertinti galimybes - ar tai yra įmanoma, nes vien pakeitus šukuoseną nebus pilno efekto. Siūlau iš juodos plaukų spalvos pereiti į gyvą, sodrią ir prabangią kaštoninę. Ji ir atrodo natūraliau, ir lietuvėms labiau tinka už varno juodumą. Plaukus pakirpkite iki raktikaulių, lengvai iškarpykit galus, jie lengviau kris ir darniau atrodys kartu su veidu.

Drabužinėje siūlau atsisakyti keistų prakarpymų palaidinėse, blizgių detalių ant audinio, nekokybiškų pastelinių suknelių be petnešėlių. Eikite modernios klasikos ir itališko subtilumo kryptimi - ramios, nugesintos žemės spalvos su keliais ryškesniais akcentais, kurie gali būti juodų taškučių ant baltos skarelės ar raudono švarko pavidalu. Stenkitės vienu metu pabrėžti ir išryškinti tik vieną kūno vietą - kojas, rankas ir pečius, dekoltė. 

Ir rūpinkitės oda - gerkite daug vandens, naudokite visus kremus ir serumus, kurių jums tik gali prireikti, mažiau saulės vonių, o kosmetikoje - tik neblizgios, matinės priemonės.

DALYVIO ANKETA.

Paskelbta: 2015.08.02