Dabarprisijungę:
288 312
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

„Mis Aukštaitija 2015“ karūna pasipuošė panevėžietė G.Bagdonaitė

Penktadienio vakarą panevėžiečiai ir miesto svečiai skubėjo į „Cido“ areną palaikyti žaviausių Aukštaitijos merginų. Net keturiolika finalisčių varžėsi dėl „Mis Aukštaitija 2015“ titulo. Sėkmė nusišypsojo panevėžietei, J. Balčikonio gimnazijos abiturientei, Gretai Bagdonaitei, jai teko ir kontraktas su agentūra „Vilnius Models“.
Jau tradicija tapęs renginys “Mis Aukštaitija” ir šį kartą žavėjo išskirtiniu formatu. Čia nebuvo tradicinio prisistatymo ar talentų pasirodymo. Renginio režisierius Andrius Povilauskas pasiūlė daug įdomesnių ir originalesnių sprendimų. Į bikinio pasirodymą merginas atvežė baikeriai, o klausimus uždavė charizmatiškieji ir šmaikštūs grupės „Čilinam“ vyrukai. Marius Jampolskis, Ramūnas Rudokas ir Stano ne tik atliko dainas, kurios išjudino publiką, bet ir drąsiai smalsavo, ką merginos mano apie grožį ar kokią uogienę mėgsta valgyti. Netrūko šmaikščių klausimų, tad dalyvėms teko improvizuoti bei atskleisti savo žavesį prieš akylai stebinčią komisiją.
Ne tik renginio formatas stebino išskirtinumu. Puikiai darbą atliko ir scenografė Rita Kosmauskienė. Merginos net keletą savaičių dirbo kartu su choreografe Rūta Gruzde, tad renginį stebėję susirinkusieji galėjo žavėtis puikiu reginiu ir originaliais choreografiniais sprendimais. Bikinio pasirodymui merginos pasitelkė fantaziją, jos pačios turėjo dekoruoti šortus ir liemenėles.

Pasak renginio organizatorės Ievos Žiukaitės-Damaševičienės, šiais metais pavyko surengti dar didesnį ir įspūdingesnį šou ir galima didžiuotis, kad Aukštaitijoje yra daug gražių merginų.
„Visos merginos buvo nuostabios. Jos daug repetavo, dirbo, kad galėtume išvysti šį puikų pasirodymą. Didžiuojuosi ir dalyvėmis, ir visa komanda, kuri prisidėjo prie renginio organizavimo. Nors kuomet tenka tiek daug įtemptai dirbti, atrodo, kad kitais metais nebeorganizuosiu gražiausios aukštaitės rinkimų, tačiau galutinis rezultatas visada pranoksta lūkesčius ir dar labiau skatina augti bei tobulėti“ - mintimis dalijosi ponia Ieva.

Komisijai teko sudėtinga užduotis išrinkti gražiausią aukštaitę. Kol komisija ji, žiūrovams koncertavo „Čilinam“ vyrukai bei triukus rodė iliuzionistas Anton Lavrentjev.
Tikriausiai buvo keista matyti renginį, kuriame nebuvo tradicinių vedančiųjų ar įprastų sprendimų. Režisierius A.Povilauskas tikino, kad nors ir renginys išlaiko tradicijas, nėra įspaustas į rėmus, tad galima improvizuoti ir stebinti žiūrovus.
„Tai renginys – skirtas grožio industrijai, tačiau jo pateikimo formos gali būti įvairios. Tai, kad nuolat pritraukiame vis daugiau žiūrovų, parodo, kad kartais yra gerai peržengti ribas, todėl šį kartą nebuvo vedančiųjų, kurie stovėtų prieš žiūrovus su mikrofonais rankose ir įkūnytų tam tikrus personažus. Buvo balsas už kadro. Kartais svarbu pateikti intrigą ir sudominti. Turėjome galimybę pasitelkti ir motorų gausmą bei galingą jėgą, tačiau kartu neužgožti merginų žavesio. Juk renginio esmė ir yra parodyti, jog Aukštaitijoje yra pačios gražiausios merginos“, - sakė A.Povilauskas.
Išskirtinį šou vainikavo apdovanojimų ceremonija. Antrąja vicemis tapo Karolina Žurauskaitė iš Ukmergės, pirmąja vicemis išrinkta Gintarė Survilaitė iš Panevėžio rajono, Raguvos. „Mis elegancija“ tapo panevėžietė Deimantė Kazlauskaitė, „Mis foto“ – ukmergiškė Lina Cemnolonskytė, „Mis Bikini“ – Gabrielė Tarailytė iš Utenos, o „Mis publika“ titulu pasipuošė Monika Morkevičiūtė iš Panevėžio.
Gražiausia Aukštaitijos mergina tapusi G.Bagdonaitė neslėpė džiaugsmo ir mielai dalijosi ją užplūdusiomis emocijomis.
„Džiaugiuosi, kad mane palaikė šeima ir draugai. Kuomet išgirdau, kad tapau gražiausia Aukštaitijos mergina, buvo sunku tvardyti ašaras. Džiaugsmas buvo begalinis. Esu tikra, kad dabar sulauksiu daugiau dėmesio, tačiau svarbu tai, kad šis renginys ir titulas man įkvėpė dar daugiau pasitikėjimo savimi. Esu tikra, kad dabar užteks drąsos siekti modelio karjeros“, - šypsojosi gražiausia Aukštaitijos mergina išrinkta G.Bagdonaitė.


Straipsnio autorė: Neringa Sirtautienė.


 

Paskelbta: 2015.05.25