Dabarprisijungę:
30 76
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Blaivus vakarėlis

Vasario 22 dieną, Tauros Lofte, Panevėžyje, vyks jau tradicija tapęs renginys „Blaivus vakarėlis“. Tai pilietinė iniciatyva, kuri pristato jaunimui kitokį laisvalaikio praleidimo būdą, o visuomenei parodo, kad jaunas žmogus moka linksmintis ne tik apsvaigęs nuo alkoholio. Šio renginio metu didžiausias dėmesys bus skiriamas šeimai, aktyviam laisvalaikiui ir sveikatingumo puoselėjimui.


Vakarėlyje svečių lauks nuotaikingi Zumbos šokiai, kurie kiekvieną užkrės pakilia nuotaika ir energija. Naujovių mylėtojams bus organizuojama paskaita apie stebuklingo poveikio mankštą, bei jos įtaką mūsų gerai savijautai ir energijai. Profesionalus kineziterapiautas suteiks praktinių patarimų, kaip be didelių pastangų atgaivinti ne tik savo kūną, bet ir mintis. O vakarėlio metu mažųjų lankytojų lauks spalvingos kūrybinės dirbtuvės. Čia vaikai lavins meninius įgūdžius, išlaisvindami savo svajonių pasaulyje gyvenančius magiškus herojus. Mažieji svečiai taip pat bus kviečiami prisijungti prie lavinimo ir bendravimo žaidimų. Jų metu vaikai ne tik bendraus ir linksminsis su savo bendraamžiais, bet mokysis saviraiškos bei sveikos gyvensenos principų. Vakarėlyje svečius džiugins muzikiniai pasirodymai: nepaprastu talentu kerės jaunoji atlikėja Milda Kavaliauskaitė, o energija visus užkrės tikros muzikos fabrikėlis – „Nešpėtni Bernai“.


Blaivūs vakarėliai“ Panevėžyje – tai nemokamų renginių ciklas, su išskirtinėmis vakarėlio programomis ir įdomiais svečiais. Ši iniciatyva yra atvira kūrybingiems ir darbštiems asmenims, norintiems atskleisti savo mintis ir kūrybinius sumanymus. „Blaivaus vakarėlio“ komanda nuolatos ieško talentingų atlikėjų, rėmėjų ir geros valios žmonių, galinčių prisidėti prie šios iniciatyvos ateityje. Jei esi aktyvus, turi begalę šaunių idėjų ir entuziazmo – prisijunk, mums reikia Tavęs! Tikime, kad suvieniję savo jėgas, galime nuveikti daug reikšmingų darbų Panevėžio visuomenės labui.


 


Tad kviečiame visas šeimas, neabejingas blaiviam laisvalaikiui, prisijungti prie „Blaivaus vakarėlio“! Pažadame Jums didelį būrį linksmų bendraminčių, nuotaikingą muziką ir energingus užsiėmimus tiek mažam, tiek dideliam vakarėlio svečiui. Ateik ir pasikviesk draugus!

Paskelbta: 2015.02.18