Dabarprisijungę:
22 26
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

DEEP INC "Elegant Line Sessions" svečias - DJ Rocco.

Kasdien susiduriame su daugybe garsų, pasislėpusių garbanotuose plaukuose, akinių rėmeliuose, juodo palto rankovėje, besišypsančių lūpų kamputyje, gatvių žibintuose ar arbatos puodelyje... Praeiname jų tarsi nepastebėdami, bet šokame. Šokame visa dieną besisukdami dideliuose ir mažuose darbuose, dainuojame muziką ... Mes žinome, kur kovo 8d. susirinks daugiausiai šokančių pagal soulful underground house muzikos ritmą, - klube „WOO“ kartu su DJ Rocco ir broliais Deep Inc, vakarėlio „Elegant Line Sessions“ metu.

DJ Rocco yra puikiai visame pasaulyje žinomas Prancūzijos DJ'us bei prodiuseris, kurio kūrinius ir remiksus groja praktiškai visos žvaigždes. Jis priklauso revoliuciją house skambesyje padariusiam projektui „Rodamaal“, kartu su Manoo ir Alex S. DJ Rocco taip pat yra multimilijoninius tiražus parduodančios grupės „Everything But The Girl“ frontmeno Ben Watt numylėtinis ir priklauso jo „Buzzin' Fly“ įrašų kompanijai. Jo kuriamas unikalus skambesys patinka tiek tech, tiek ir soulful house muzikos mylėtojams, todel nenuostabu, kad ir tie, ir kiti pelnytai Rocco vadina deep house'o princu.

Rocco muzikiniam skoniui didžiulę įtaką padarė Dimitri From Paris vedama radijo laida 1987 – 1989 metais. 1994 m Rocco pradėjo savo pirmąją rezidenciją Prancūzijos klube „Space“, Lyone. Ten jis grojo kartu su tokiom žvaigždėm kaip DJ Deep, Laurent Garnier ir Carl Cox. 1996 m. Rocco atrado savo soulful muzikos stilių dar ir dabar gyvuojančiame ir vienu iš geriausių underground house klubų pasaulyje pripažintame „Ambassade“ klube. Ten Rocco grojo kartu su tokiais house muzikos grandais kaip Masters At Work, Kenny Carperter, Lenny Fontana ir t.t. Vėliau Rocco persikėlė porai metų į Portugaliją, kur turėjo dvi rezidencijas „The Studio“ ir „Hot Rio“ klubuose.

1999 m. Rocco pasinėrė į prodiuserio darbą ir kartu su Sir James Prancūzijos „Universal“ įrašų kompanijoje išleido savo pirmąjį kūrinį pavadinimu „Baby“, o 2001 m. „Deep Inc“ svečias Rocco kartu su draugais Alex S, David ir Manoo, subūrė nuostabų ir puikiai šiuo metu žinomą projektą „Rodamaal“. 2002 m. įrašų kompanijoje „Jazz-Up“ jie išleido savo pirmąjį singlą pavadinimu „Love Island“. Verta paminėti, kad nuo pat susikūrimo Rodamaal vyrai buvo (ir yra) labai stipriai palaikomi „Buzzin Fly“ šefo Ben Watt’o. Ilgai laukti netenka ir „Buzzin Fly“ išleidžia „Rodamaal“ super hitą "Musica Feliz", o tuo pat metu Rocco padaro gausybę remiksų tokiems atikėjams kaip Automagic, Alison Lorraine, Candy Apple, Whiteside, Sueno Soul ir daugeliui kitų. Tačiau didžiausias lūžis Rodamaal ir Rocco gyvenime įvyko 2005 m., kai „Buzzin Fly“ įrašų kompanija išleido kūrinį, visam laikui pakeitusį house skambesį - sumaišiusį ny soulful house, afro, latino, electro, minimal ir detroit techno stilius į vieną kokteilį, kuris buvo pagardintas nuostabiu Claudios Franco vokalu ir pavadintas „Insomnia“. Šį underground house super hitą grojo absoliučiai visi - nuo Louie Vegos iki Satoshi Tomie ar David Morales - tiek soulful, tiek elektroninės muzikos didžėjai, o prodiuseriai netgi pradėjo kopijuoti „Rodamaal“ skambesį. Lyg to nebūtų gana, 2006 m. Vokietijos šokių muzikos genijai „Ame“ remiksavo „Insomnia“ ir šis dar kartą super hitu tapęs kūrinys karaliavo absoliučiai visuose klubuose, o jį grojo net sunkaus techno ir elektro DJai. Po tokios sėkmės sekė krūva Rocco remiksų tokiems atlikėjams kaip Dennis Ferrer, Domenico Navarra, Cloudkickers, Klement Bonelli, Simon Grey ir daugeliui kitų. Rocco kūrinius išleido gerai žinomos house įrašų kompanijos, tokios kaip „Map Dance“, „Buzzin Fly“, „Realtone“, „Shack“, ar „Kings Of Groove“. 2007 metais Rocco sukūrė nuostabų deep house kūrinį „Memories“, kurį skyrė jų šeimą per anksti palikusiai mamai, jį išleido DJ Halo įrašų kompanija CityDeep Music. Šis kūrinys visus metus laikėsi daugelio DJų topuose ir buvo tituluojamas geriausiu metų deep house kūriniu.

Sustokime kovo 8-ąjai, sukimės muzikoje, nebėgdami, neskubėdami tik besimėgaudami. Būkime garsuose, kurie neleidžia praeiti pro šalį, nepaleidžia jūsų visą vakarą apžavėdami nuo aukštakulnio lakinio batelio iki sušukuotų plaukų galiukų, visą kūną įsukdami į vieną skanų garsą.

DJ Rocco galėsite pamatyti ir išgirsti klube „WOO“ kovo 8 d. Kartu su broliais Tadeu Nice ir Domino - DEEP INC vakarėlio „Elegant Line Sessions“ metu.
Paskelbta: 2008.03.05