Dabarprisijungę:
208 258
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Panevėžyje bus renkama gražiausia Aukštaitijos mergina

Aukštaitija garsėja gražiomis merginomis, tačiau grožio konkursai čia nevyko jau keletą metų. 2013 metais buvo atgaivintas “Mis Aukštaitija” renginys, kuris sulaukė itin didelio panevėžiečių ir miesto svečių dėmesio. Organizatoriai ir šiais metais kviečia visas dailiausias ir talentingiausias Aukštaitijos merginas iki kovo 30 dienos registruotis į atranką, kurios metu bus atrinkta net penkiolika gražiausių merginų. Jos pasirodys įspūdingame finaliniame renginyje, kuris vyks gegužės 10 d. J.Miltinio dramos teatre. Čia ne tik varžysis gražuolės, tačiau publikai koncertuos ir Donatas Montvydas.


Galimybė tapti garsia


Dailiausios Aukštaitijos merginos rinkimų idėją atgaivinusi ir „Mis Aukštaitija 2014“ konkursą organizuojanti „Ievos grožio studijos“ vadovė Ieva Žiukaitė-Damaševičienė pasakojo, jog šiais metais norinčiųjų dalyvauti „Mis Aukštaitija“ tikrai netrūks, nes praėjusių metų renginio ir finalisčių sėkmė stulbinama.
„Praėjusių metų konkurse dalyvavusioms merginoms ir toliau puikiai sekėsi siekti aukštumų. Gražiausios aukštaitės titulą iškovojusi Justina Ieva Steponavičiūtė bei „Mis foto“ pelniusi Simona Burbaitė turėjo puikią galimybę dalyvauti ne tik „Mis Lietuva“ konkurse, kur pelnė puikių titulų, bet ir tokiuose renginiuose kaip “Mis Visata” Maskvoje, ar konkursuose Afrikoje bei Kinijoje“, - apie merginų sėkmę pasakojo ponia Ieva.


Renginio organizatoriai džiaugiasi, jog grožio konkursai atsikratė tuštybių mugės vardo ir juose dalyvauja intelektualios merginos. Praėjusiais metais viena jų didžiavosi net trimis aukštųjų mokyklų diplomais. Kitos merginos taip pat įrodė, jog pasižymi ne tik grožiu, bet ir yra intelektualios bei sugeba puikiai atstovauti Lietuvai užsienio šalyse rengiamuose konkursuose, tad „Mis Aukštaitija“ organizatoriai tikisi, jog šių metų dalyvės taip pat galės džiaugtis puikiais pasiekimais.


„Norime suteikti galimybę jaunajai kartai ne tik išreikšti save, bet ir įgauti daugiau pasitikėjimo savimi ir parodyti, jog Aukštaitijoje yra daug gražių, gabių, kultūringų merginų. Praėjusiai metais populiarumo sulaukęs konkursas gali tapti puikia tradicija, tad laukiame visų norinčiųjų parodyti savo grožį“, - į atranką kvietė registruotis I.Žiukaitė-Damaševičienė.


Praėjusių metų gražiausia aukštaite išrinkta Justina Ieva Steponavičiūtė tikino, jog jai "Mis Aukštaitija 2013" buvo lyg gyvenimo iššūkis, į kurį teko įdėti daug pastangų, tačiau pavyko jį įveikti. „Nedrįsčiau teigti, kad po konkurso gyvenimas labai pasikeitė, tačiau po jo įgijau daug naujos patirties bei patyriau įspūdžius, kurių niekada nepamiršiu. Daugelis mano, kad tokie konkursai tai laiko švaistymas, tačiau reikia nepamiršti, kad tuomet mergina įgauna daugiau pasitikėjimo, išmoksta save pateikti. Mano nuomone, merginai tai visuomet yra privalumas. Manau, kad kiekviena mergina tokį konkursą turėtų priimti ne tik kaip grožio paradą, bet kaip dar viena jaunystės iššūkį ir mėginti pasisemti iš to kuo daugiau. Jei būtų mano valia, su malonumu dalyvaučiau vėl, tačiau šiemet teks pasidžiaugti prisiminimais bei kitų merginų laime“, - su šypsena pasakojo Justina Ieva.


Nekelia didelių reikalavimų


„Mis Aukštaitija 2014“ organizatoriai kviečia visas žavias, netekėjusias, vyresnes nei 16 metų merginas, neturinčias vaikų ir kilusias iš Aukštaitijos parodyti save ir pretenduoti į gražiausios aukštaitės vardą. Atrankai, kuri vyks balandžio 5 dieną PC „Babilonas I“ (šalia fontanų) galima registruotis internetiniame puslapyje www.misaukstaitija.lt Norą dalyvauti konkurse jau pareiškė dvidešimt viena dalyvė, tačiau dar yra pakankamai laiko ir merginos gali suskubti registruotis atrankai, kurios metu komisija išrinks 15 gražuolių, jos pasirodys finaliniame renginyje.


Kadangi Panevėžys tituluojamas kultūros sostine, tad renginio organizatoriai finaliniame šou akcentuos įvairių šalių kultūrą. Prisistatymo metu merginos turės vilkėti tautinius drabužius bei papasakoti iš kur jos kilusios, kuo ypatingas jų kraštas, gimtasis miestas. Elegancijos rungtyje merginos perteiks Prancūzijos dvasią ir rafinuotą eleganciją. Talentų rungtyje dalyvės taip pat turės susieti savo gabumus su kultūrine tema. Bikini pristatyme merginos turės pristatyti egzotinių šalių kultūrą.


„Žinoma, vienoms galbūt įdomiausia perteikti talentą šokti pilvo šokį ir atskleisti Rytų kultūros aspektus, kitoms gali būti įdomūs senieji lietuvių amatai ar užburiantis Tango šokis, kilęs iš Gvinėjos. Bikini pristatyme merginos turės pristatyti egzotinių šalių kultūrą. Galbūt vienas žavės Rio de Žaneiro karnavalas, kitoms bus artimesni Sambos ritmai ar Brazilijos kultūra, jos galės pasirinkti joms aktualų aspektą“, - pasakojo I.Žiukaitė-Damaševičienė.


Įspūdingas finalinis renginys


„Ievos grožio studijos“ vadovė I.Žiukaitė-Damaševičienė džiaugėsi, jog praėjusių metų renginys sulaukė puikių atsiliepimų, tad šiais metais organizatoriai pasistengs nenuvilti panevėžiečių bei miesto svečių ir surengti nepakartojamą šou.


„Pažadame išskirtinį vakarą, kuriame koncertuos ir Donatas Montvydas. Labai džiaugiamės, kad turime puikių rėmėjų, be kurių šis renginys neįvyktų. Jau antrus metus mus remia Christian Rieke, tokių žinomų ženklų kaip „Upulupu“ bei „Rasos&Christiano Mados studijos“ vadovas. Tad finalo metu gražuolės pasipuoš įspūdingomis suknelėmis, o žiūrovai galės išvysti puikų finalinį renginį“, - džiaugėsi ponia Ieva.


Renginio organizatoriai įsitikinę, jog šis renginys turėtų būti įdomus įvairaus amžiaus publikai. „Kuomet Panevėžyje gausu įvairių koncertų, vyksta mugės, parodų atidarymai, festivaliai ir kiti įvairiausi renginiai, norisi visai Lietuvai ir pasauliui parodyti, jog Aukštaitija garsėja gražiomis, intelektualiomis merginomis. Į šį renginį renkasi ne tik draugai, mamos, močiutės, tačiau dalyvių palaikyti atvažiuoja artimieji iš įvairiausių Aukštaitijos kampelių, - kalbėjo renginio organizatorė. - Tai puiki galimybė apsilankyti Panevėžyje – šių metų kultūros sostinėje ir išvysti puikų renginį bei rasti laiko aplankyti gražiausias ir įdomiausias miesto vietas“.

Paskelbta: 2014.03.17