Dabarprisijungę:
18 72
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Lietuvių atlikėjai uzurpuoja europinio MTV eterį!

MTV vietoj gerų naujienų skelbia puikias naujienas. Happyendless „Power Forever“ ir Jurgos „Sandman‘s Child“ nuo šiol suksis „MTV Europe“ kanalų eteryje. Jurgos talentas buvo įvertintas MTV EMA apdovanojimuose 2007 m. – ji tapo pirma Lietuvos atlikėja pelniusia „Best Baltic Act“ apdovanojimą. 2008 m. atlikėjai ir grupei „Happyendless“ prasideda ne ką blogiau. MTV TAM INTERNATIONAL (talentų ir muzikos departamentas) nuolat ieško naujų veidų, vaizdų, garsų ir pateikia juos tarptautiniam muzikos mėgėjų įvertinimui. Jie pagaliau atrado Jurgą ir „Happyendless“.


Tai pirmas atvejis Lietuvos muzikos istorijoje, kai mūsų atlikėjų ieško patys Europos muzikos žemėlapio sudarinėtojai. Tai tik dar kartą įrodo, kad Lietuva turi ką pasiūlyti pasauliui ir kad mūsų dainininkų kuriama muzika yra auksčiausios kokybės, o vaizdo klipai verti „MTV Europe“ eterio.

„Manau, kad šį precedentą galima vadinti istoriniu įvykiu. "MTV Networks Europe" atstovai, kolegos iš "Talent & Music International", po to, kai jiems buvo pristayti "Happyendless" "Power Forever" ir Jurgos "Sandman's Child" klipai, paprašė pateikti juos visam Europos tinklui. Jų manymu, tiek dainos, tiek klipai yra aukšto meninio bei kokybinio lygio ir nenusileidžia jokiems europiniams pavyzdžiams. Tai pirmas toks įvykis "MTV Networks Baltic" gyvenime.” - džiūgavo Vidmantas Čepkauskas, MTV Networks Baltic Talentų ir Muzikos vadovas.

Saulius Prūsaitis "Happyendless" vokalistas: "Tikrai keista sulaukti tokio įvertinimo. Minutę net pasvajojau, kad gali atsipirkti vaizdo klipai, į kuriuos sudėjome visas savo santaupas. Be to, toks įvertinimas yra tik dar vienas įrodymas, kad esame ten, kur turime būti. Visdar negaliu patikėti, kad MTV Europe kanalas, su kuriuo aš užaugau, rodys mane. Jau dabar esu tikras, kad ir antrasis vaizdo klipas "Hello Common", kuris pasirodys už mėnesio, taip pat nustebins Europą."

„Netrukus bus sukurti ir taip vadinami "Artist Spots", trumpi "Happyendless" ir Jurgos pristatymai, kurie bus rodomi Europos MTV kanaluose ir padės jiems atrasti naujus gerbėjus, o gal ir naujas rinkas. Labai visu tuo džiaugiamės ir tikime, kad tai tik dar didesnių bei svarbesnių ivykių pradžia.” – naujai atsivėrusias galimybes plačiau komentavo MTVNB Talentų ir Muzikos vadovas.

Klipai jau buvo pristatyti Pabaltijo ir Europos MTV padaliniams. Artimiausiu metu kūrinius transliuoti ruošiasi „MTV Ukraina”, „MTV Turkija”, „MTV Adria”.
Paskelbta: 2008.02.20