Dabarprisijungę:
190 230
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

„Vienkartinis“ seksas: kai TAI nutinka

 Seksą būtų galima skirstyti į dvi rūšis: tą, kuris „ilgalaikis“, ir tą, kuris – „vienkartinis“. Retas susigundęs pastarąjį išbandyti po to nesvarstė, kodėl taip pasielgiau. Ne vienas tvirtintų, kad tai paleistuvystė. Gal? Bet tai jau buvo...

Nesąmoningos priežastys

„Mes renkamės.“ Po sekso nakties supratote, kad tai ne tas žmogus, su kuriuo galėtumėte būti. Vakarykštis susitikimas buvo KLAIDA.

Ką daryti. Pamiršti kaip nebaisų sapną ir padaryti išvadas. Ne apie tai, ko jums reikia, o apie tai, ko jums nereikia.

„Mus renkasi.“ Ši naktis jums atrodė kaip naujų santykių pradžia, tačiau partneris apie tai net negalvoja. Situacija banali ir, beje, dažnai pasitaikanti. Kartais, jūsų akimis ryte žiūrint, net nešvanki.

Ką daryti. Taip pat pamiršti kaip nebaisų sapną. Išvadų daryti neverta – ko gi gyvenime nebūna.

Sąmoningos priežastys

„Pamatyti Paryžių ir numirti!“ – posakis, kurį galima pritaikyti vienkartiniam seksui. Ne vienas vyras prisipažįsta, jog kartais trokšta, kad moteris būtų jo bet kokia kaina, tegul ir tik vienam vakarui.

 

Taip nutinka, kai vyras moterį itin traukia ir ji praranda sveiką protą. Tačiau, kaip teigia psichologai, užmegzti ilgalaikius santykius po tokio nuotykio retai kada pavyksta.

Jis – pripažintas dievukas

Dažniausiai „dievukai“ suvilioja nepatyrusias merginas, bet ne išimtis ir subrendusios moterys. Neretai garsaus žmogaus – aktoriaus ar dainininko – gerbėjos dieną naktį budi prie jo namų durų, laukia po koncertų. Seksas su juo tokiai merginai ar moteriai – svarbiausias gyvenimo tikslas ar amžina svajonė. Jai išsipildžius, gali pasigirti draugėms, o gali tyliai visą gyvenimą tai slėpti giliausioje širdies kertelėje.

Viena mergina dar būdama studentė po koncerto naktį praleido su garsios to meto grupės dainininku. Prisiminimai apie tą nelabai blaivią naktį ją šildė neilgai, tačiau į gyvenimą ji ėmė žvelgti daug realiau...

Neoficialus dievukas

Būna, kad susižavite vyru, nes jis – gražiai nuaugęs mėlynakis blondinas. Naktis su juo – savotiška auka estetikai. Tegul ir viena, jei jau negali tikėtis daugiau. Tačiau ta naktis gali ir nuvilti, jeigu išsirinktas dievukas yra beviltiškas lovoje. Na, bet čia jau kita istorija.

Arba jis patrauklus užsienietis profesorius, pavergęs jus intelektu. Turite tik vieną naktį viešbutyje. Kartais atsispirti pagundai pasidaro itin sunku, nors sveikas protas jums sako visai ką kita.

Tiesa, kas gali paneigti, kad, paragavusi gardaus kąsnelio, nenorėsite viso torto. Todėl, teigia psichologai, norint išvengti tragedijos, moteriai derėtų prisiminti ispaniškosios dainos eilutes: „Bučiuok mane, bučiuok, nes rytoj aš būsiu labai toli.“

Tiesiog seksas

Kad ir kaip nenorėtume pripažinti, kartais būna tik seksas. Dėl sveikatos ar dar dėl bala žino kokių priežasčių.

„Mano draugė kartais permiega su nepažįstamu vyriškiu. Tik todėl, kad jie vienas kitam tą vakarą patiko. Ir jos visai nejaudina, kad ji žino tik jo vardą ir daugiau galbūt niekada su juo nesusitiks. Nors aš taip negalėčiau, man tai vis tiek atrodo žavu“, – seksologo kabinete pasakojo keturiasdešimtmetė moteris.

Kurortinis romanas

Ne vienam girdėta istorija, kai susitikę kurorte ar kur sanatorijoje du žmonės pajaučia vienas kitam simpatiją, tačiau, būdami nelaisvi, tik flirtuoja, tačiau paskutinę dieną... Grįžę namo į skirtingus miestus jie dar kartais susitinka, tačiau po kurio laiko viskas baigiasi. Gal ir gerai, nes nespėjate nusivilti...

Logiška platoniškos meilės pabaiga

Kartais platoniški santykiai trunka ne vienerius metus (taip įsimylime klasės ar studijų draugą). Po to abu pasuka savais keliais, o po kelerių metų susitinka netyčia. Ir kartu praleidžia naktį, kuri padeda galutinį tašką santykiuose. Suprantate, kad laikas nelaukė, ir žmogus, apie kurį daug metų svajojote, jau seniai nebe tas. Tuomet pagalvojate: „Gerai, kad kažkada pritrūko drąsos prisipažinti apie savo jausmus.“

Koks išauš rytas

Vienos nakties nuotykis turi ir pliusų, ir minusų.

Tai visada būna labai jausminga. Čia greta romantika ir cinizmas, džiaugsmas ir liūdesys.

Gal todėl verta prisimininti, kad rytas vis tiek išauš... Tik koks?

alfa.lt

Paskelbta: 2011.11.22