Dabarprisijungę:
216 240
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

7 būdai vyro aistrai užgesinti

Jei nenorite suerzinti savo išrinktojo ir netyčia užgesinti jo aistrą netinkamu metu, įdėmiai perskaitykite žemiau aprašytus dalykus, kurių nemėgsta visi vyrai.

1. Nedėvėk jo apatinių.

Merginos dažnai mano, kad apsivilkti vyro apatines kelnaites linksma ir seksuali idėja. Tačiau taip tikrai nėra. Vyrams tai nepatinka. Jie nori matyti mylimąsias, apsivilkusias seksualiais nėriniuotais apatiniais, o ne jų šeimyninėmis trumpikėmis.

2. Neverkite.

Norite tikėkite, norite ne, tačiau visi vyrai negali pakęsti moters ašarų. Jie nežino ką daryti, kai pamato verkiančią moterį. Ašaros užgesina bet kurio vyro ašaras.

3. Nesidarykite prie jo pedikiūro.

Dauguma vyrų negali žiūrėti kaip moterys sau daro pedikiūrą arba karposi rankų nagus.

4. Venkite itin saldžių kvepalų.

Mokslininkai įrodė, kad vyrus traukia gėlių ir vaisių aromatai. Tačiau jei moterys kvepia kaip saldainis, vyro uoslė siunčia signalą vyro geismui nurimti. Jei mėgstate kvepalus, naudokite subtilius kvapus ir venkite saldžių vanilės ar panašių kvapų.

5. Nekeiskite šukuosenos per dažnai.

Dauguma vyrų yra konservatyvūs ir nemėgsta, kai jų partnerė dažnai keičia šukuoseną. Vyrai įpranta prie mylimųjų išvaizdos ir nori, kad moteris, kurią jis pamilo, radikaliai nepasikeistų.

6. „Ančiuko veidas“ fotografijose.

Suglaustos ir papūstos lūpytės fotografijose vyrus varo į neviltį. Jiems gėda matyti tokį „pozavimą“. Pati geriausia veido išraiška fotografuojantis – natūrali šypsena.

7. Nesididžiuokite savo kūno plaukais.

Kūno plaukai vyrams kelia nemalonius jausmus. Jie patys plaukuoti, todėl nori, kad jų moterys plaukųneturėtų. Plaukų šalinimas turėtų tapti reguliaria moters grožio procedūrų dalimi.

alfa.lt

 

 

Paskelbta: 2011.11.15