Dabarprisijungę:
184 242
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Gyvenimas su Kazanova

Kai suvokiate, kad jūsų vyrui per daug rūpi kitos moterys, tenka nuspręsti, kaip su juo gyventi toliau ir ar apskritai gyventi. Neskubėkite! Išeiti visada suspėsite. Ir išvyti vyrą taip pat.

Pabandykite pažvelgti į susiklosčiusią padėtį iš kito kampo – su humoru. Juk sakoma: kai yra kokia nors viltis, žmonės verkia, kai nėra – juokiasi. Ir tai iš tikrųjų gali padėti. Pajutęs, kad nebėra spaudimo, vyras gali susimąstyti, ar verta ieškoti kitos tokios pat geros.

Neištikimo vyro privalumai

1. Neištikimi vyrai paprastai būna dosnūs. Jie stengiasi išpirkti savo nuodėmes, todėl niekada negaili žmonai nei komplimentų, nei dovanų. Galite drąsiai reikalauti iš jo bet ko – nuo kailinėlių iki deimantų.

2. Neištikimi vyrai lengvai atleidžia žmonai bet kokius trūkumus: nuo pridegintų kotletų iki trijų valandų pokalbio telefonu su draugėmis.

3. Neištikimi vyrai – geri meilužiai. Tobulindami savo meistriškumą nuošalyje, jie visada sugrįžta pas žmoną, ir būtent jai atitenka jo atkaklių seksualinių treniruočių vaisiai.

4. Neištikimi vyrai nesiskiria! Jie ieško naujų įspūdžių, o ne naujos žmonos. Sugrįžę iš meilužės jie būna ramūs, romūs ir patenkinti gyvenimu. Kam jiems ardyti jų nuomone „idealius“santykius?

5. Neištikimi vyrai rūpinasi savo išvaizda. Moterys juos vadina mergišiais, o jie laiko save Kazanovomis. Todėl stengiasi gerai atrodyti.

6. Neištikimas vyras skatina pasitempti žmoną: ji visada turi būti graži ir geidžiama.

7. Neištikimas vyras neturi moralinės teisės smerkti jūsų už neištikimybę. Žinoma, neverta iš nevilties pulti į pirmo pasitaikiusio lovą, kad atkeršytumėte jam. Bet kodėl jums nenuėjus į pasimatymą su savo pirmąja meile ar į kiną su simpatišku kolega?

8. Neištikimas vyras sukuria jums puikų įvaizdį visuomenės akyse. Moterys negali suprasti, kuo jūs jį taip supančiojote. Juk jis jūsų nepalieka, nepaisant daugybės progų. Vyrai negali suprasti, kodėl jūs taip lengvai atleidžiate jam už meilės nuotykius. Gal jūs – tiesiog angelas?

Kazanovos naudojimo instrukcija

Su moterims neabejingu vyru reikia išmokti gyventi. Tai nėra paprasta, tačiau įmanoma. Kokios pagrindinės jo naudojimo taisyklės?

Pirmoji taisyklė

Jūs turite idealiai atrodyti. Nelaukite jo namuose apsivilkusi nutrintu chalatu. Kai jis grįžta iš susitikimo su jauna išsipusčiusia meiluže, jūsų „naminis“ įvaizdis sudarys stiprų kontrastą ne jūsų naudai. Apsirenkite kokį nors seksualų drabužėlį. Jums ir pačiai bus maloniau laukti vyro su minimaliais šortukais ar atlasiniu chalatėliu. Tegul jūsų išvaizda triuškina garsią klišę: „Žmona kaip meilužė jam jau įgriso“. Renkitės neįkyriai seksualiai ir dažniau pažvelkite į veidrodį: ar gali jūsų grožis jam nusibosti?

Antroji taisyklė

Ją įvykdyti sudėtinga, bet būtina. Atsikratykite įpročio pradėti graužti jį nuo namų slenksčio. Nepriekaištaukite, netardykite, nebambėkite, nekelkite skandalų, kad ir kaip sunku nuo jų susilaikyti. Pamąstykite, ar jis norės grįžti namo, žinodamas, kad jį užsipuls amžinai viskuo nepatenkinta žmona? Meilužės jį apipila komplimentais, nepavargdamos tvirtina, kad jis – geriausias iš visų. Bet kuris normalus žmogus norės leisti laiką su tomis, kurios laiko jį „nepranokstamu meilužiu“, „impozantišku vyru“, o ne su ta, kuri „jam paaukojo savo jaunystę“.

Trečioji taisyklė

Paklauskite, kaip jis praleido dieną. Išklausykite jo skundus dėl idioto viršininko ir debilų partnerių. Užjauskite. Pagirkite. Nieko ta jūsų konkurentė nepadarys. Todėl kad: viena vertus, su ja jūsų vyras vargu ar kalbės atvirai (juk jis turi pasirodyti jai visagaliu supermenu, neturinčiu jokių kompleksų ir problemų), kita vertus, ji tikrai nesusiprotės to padaryti.

Ketvirtoji taisyklė

Atsikratykite pagundos atstumti jį lovoje, kandžiai įgeldama: „Tu ir taip žinau, kur to ieškoti“. Jei atstumsite jį, jis nueis ten, kur jo neatstums. Net jei tuo momentu jis geidžia būtent jūsų. Ar jums to reikia? Tikriausia ne. Juk jis – jūsų vyras, tik prasižengęs. Pats laikas prašyti to, ko seniai norėjote. Tailando masažo? Vyrų striptizo? Antro partnerio lovoje? Jūs galite leisti sau dominuoti ir garsiai kalbėti apie savo slaptus troškimus. O jo rūpestis – išpildyti jūsų užgaidas.

Beje, jūsų vyrui gali tas patikti!

alfa.lt

Paskelbta: 2011.11.02