Dabarprisijungę:
168 210
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Antikrizinis pasimatymas

Parengė Aurelija Monaitė

Norite pakviesti savo mylimąjį į pasimatymą, tačiau pritrūkote fantazijos ir be banalaus: „Gal kavos?“, negalite sugalvoti jokių kitų pasiūlymų? Tuomet šie patarimai kaip tik jums.

Tai beveik nieko nekainuos, bet abiem suteiks daug gerų emocijų. Pakvieskite savo meilę į čiuožyklą po atviru dangumi. Tokių Londone veikia jau ne viena. Čiuožinėdami galėsite romantiškai laikytis už rankų, „netyčia“ suklupti, o po seanso kartu išgerti puodelį karšto šokolado. Gal jis nekenčia didžiulių prekybos centrų, bet tikrai padėkos, jei nusivesite jį į sendaikčių turgų. Čia kiekvienas ras kažką įdomaus, čia pilna daiktų, kurių net neįsivaizdavote egzistuojant. O gal net paaiškės, kad jūsų mylimasis turi slaptą aistrą arba kolekcionuoja pašto ženklus?

Atidarykite tikrą SPA saloną namuose. Romantiškas atpalaiduojantis masažas, pilna kvapnių putų vonia... Niekur neskubėkite ir mėgaukitės vienas kito artumu. Pažaiskite namus: apsimeskite porele, ieškančia prabangių apartamentų ir aplankykite keletą vadinamųjų „open house“. Pabandykite įsivaizduoti, kur pastatytumėte sofą, kokiomis užuolaidomis papuoštumėte langus ir kur stovėtų Kalėdų eglutė... Kai pasnigs, griebkite rogutes ir čiuožkite pasivažinėti nuo kalniukų.

Prisiminkite vaikystę! Net jei kol kas neketinate niekur keliauti, pabandykite susiplanuoti kelionę. Įsivaizduokite, kad kartu leisitės į jūsų svajonių atostogas. Nusiveskite mylimąjį į tirą. Sutarkite, kad tas, kas pralaimi, perka kulkas kitam raundui. Ir būtinai sugalvokite, koks prizas laukia nugalėtojo. Nueikite į vyno degustacijos vakarėlį. Ir išsirinkite vyną, kuris labiausiai tiks jūsų romantiškai vakarienei namie. Apsilankykite knygyne ir kartu surenkite ekskursiją po lentynų labirintus, pasakodami vienas kitam, kokios knygos ir herojai jums patinka. Paprašykite, kad jis padėtų įgyvendinti jūsų seniai brandintą interjero idėją, pavyzdžiui, sumontuoti kavos staliuką ar įmantrią kėdę. O po sunkių darbų galėsite kartu išgerti puodelį kavos. Nueikite į artimiausią automobilių saloną ir išbandykite patį prabangiausią automobilį. Pamatysite, koks jis bus jums dėkingas...

Surenkite ekskursiją į šokolado fabriką. Galite pasikviesti ir draugų. Saldus pasimatymas – garantuotas. Išmokite gaminti vienas kito mėgstamiausius patiekalus. Svarbiausia – gaminti kartu. Nuvažiuokite į zoologijos sodą ir praleiskite jame visą dieną. O grįžę namo surenkite maudynes vonioje – juk reikia nusiplauti žvėryno kvapą... Užsirašykite į keramikos kursus ir pabandykite ką nors pagaminti namie. Apsilankykite meno galerijoje ir surenkite romantišką diskusiją meno tema. Užuot vakarieniavę prie stalo, surenkite pikniką namie. Pasitieskite minkštą pledą, atkimškite vyno butelį ir uždekite žvakių. Užsirašykite kartu į kokius nors keistus kursus. Nauji bendri pomėgiai jus dar labiau suartins.

Užsukite į planetariumą ir kartu stebėkite žvaigždes... Ar gali būti kas nors romantiškesnio? Surenkite filmų naktį. Išsinuomokite keletą skirtingų žanrų filmų, pasirūpinkite užkandžiais ir visą naktį praleiskite kino teatre-lovoje. Apsimeskite, kad savo gimtajame mieste esate turistai. Apeikite visas turistų lankomas vietas ir tikrai atrasite ką nors naujo. Nueikite į karaokės vakarėlį. Patikėkite, ten būna taip smagu...

Informacijos šaltinis www.londonozinios.com

Paskelbta: 2010.06.10