Dabarprisijungę:
214 276
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Šeštadienį - 365 dienas lauktas pirmasis „Pop Star Bar“ gimtadienis.

56 savaitgaliai, per 100 renginių, 30 000 žmonių, vardinis energinis gėrimas, net 25 šokių muzikos žvaigždės iš užsienio, garsiausi Lietuvos didžėjai ir renginių serijos bei, svarbiausia, 0 - jagelavičiūčių. Kas tai? Tai - lygiai prieš 365 dienas prie pat Kauno Laisvės alėjos (Vasario 16-osios g. 2) duris atvėręs šokių muzikos ir kokteilių baras „Pop Star Bar”. Ši vieta jau nuo pirmojo vakarėlio „užkabino“ kauniečius ir miesto svečius, tad visus metus kiekvieną penktadienį ir šeštadienį baras lūžo nuo žmonių gausos: „Labai džiaugiamės, nes pirmieji metai visoms naujoms vietoms būna sunkiausi, o kartais ir paskutiniai, bet mes juos įveikėme gana lengvai. „Pop Star Bar“ iš karto tapo svarbia vieta daugeliui naktinių pramogų mėgėjų Kaune,“ - lakoniškai sako baro atstovai.

Gimtadienyje - nepakeičiami minių valdytojai

Jau šį šeštadienį, gruodžio 12 d., 22 valandą prasidės maksimalių išbandymų metas - pirmasis „Pop Star Bar“ gimtadienis su daug torto ir šiandien ypač nebūdingu „welcome“ drinku - kiekvienam. Už pulto bus tikri „žvaigždžių karai“, nes svarbiausi „Pop Star Bar“ didžėjai Lauris Lee, Karalius, Modaco, Rikko EL Gato, Jovani, DJ Bartukai, Rimas Šapauskas bei Rolandas Mackevičius pešis dėl grojimo laiko. Kol kas nežinoma, kam iš šių visose diskotekose pirmuoju smuiku griežiančių didžėjų bus skirtas grojimas pačiu geriausiu metu, taip vadinamu „prime-time“.

„Apie gimtadienius juk nereikia nieko sakyti. Užtenka tik užsiminti – kada, kur, kiek! Juk visi, norintys, ateis ir taip, neraginti. Nors mums tik vieneri, per metus įvyko tiek visko, kad atrodo – jau VIENERI. „Pop Star Bar“ gimtadienyje už pulto susitiks patys svarbiausi mūsų didžėjai, geriausios muzikos vergai, nepakeičiami minių valdytojai, karščiausių serijų rezidentai, o pabaigoje, greičiausiai, kiekvienas iš Jūsų! Bus visiškas rokenrolas,“ - žada „Pop Star Bar” šeimininkai.

Už pulto – daugybė diskotekų arvydų sabonių

Pirmaisiais „Pop Star Bar“ metais kokteilių ir šokių muzikos barą aplankė (kai kurie ne po vieną kartą) lyderiaujantys įvairiausių muzikos stilių didžėjai, prodiuseriai, dainininkai iš skirtingų pasaulio kampelių. Į Kauną muzikos žvaigždės skrido iš San Francisko, Majamio, Buenos Airių, Amsterdamo, Los Andželo, Barselonos, Stambulo, Alikantės, Londono, Talino, Rygos ir kitų miestų.

Už pulto išgirdome galybę iš radijo topų bei užsienio žurnalų pažįstamus diskotekų arvydus sabonius: RAE, Nacho Marco, Shur-i-Kan, Jay West, Andy Ward („Soul Central“), Patric Hagenaar, Dan Smith („Liquid People”), Da Sunlounge, DJ E, Bogdan Taran, Inland Knights, Nica Brooke, Simonlebon, Dave Storm ir kitus. Šiais metais per pačias Kalėdas dar sulauksime populiariausio Belgijos didžėjaus – vienos dueto „Swirl People“ pusės - Raoul Belmans.
Paskelbta: 2009.12.08