Dabarprisijungę:
200 278
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Ieskok.lt rekomenduoja.

Paskutinį šio rudenio savaitgalį, lapkričio 28 dieną, klube “Helios” vyks didžiausias šio lietingojo sezono vakarėlis. Daugelį kartų pasirodžiusi ir ne vieną linksmą vakarėlį surengusi diskžokėjų komanda “Obsession” švenčia savo pirmąjį gimtadienį! “Obsession” – tai Alex Virtual, Tiutiunikoff ir Philtrum, trys gausią patirtį turintys diskžokėjai kiekvieną kart įkaitinantys šokių aikštelę. Į visuomet linksmą, nuotaikingą muziką grojančios komandos gimtadienio šventę ragina ateiti socialiai atsakingas pažinčių portalas “Ieškok.lt”. “Ieskok.lt” portalas – geriausio pasimatymo vieta, ne vieną vakarėlį surengęs kartu su “Obsession” diskžokėjais kviečia visus savo narius susipažinti linksmoje aplinkoje. Kiekviename “Obsession” ir “Ieskok.lt” vakarėlyje visada išgirsite patinkančią muziką ir užmegsite naujų pažinčių.

Kaip yra įprasta “Ieskok.lt” vakarėliuose, šioje gimtadieninėje šventėje taip pat bus tęsiama apyrankių tradicija. Tai renginio organizatorių kartu su “Apyrankes.lt”, internetine svetaine, sugalvotas novatoriškas pažinties užmezgimo būdas. Visiems vakarėlio dalyviams yra išdalinamos spalvotos apyrankės. Kiekvienas pasirenka norimą spalvą, taip nuspręsdamas savo vakarėlio eigą. Vakaro metu žalia apyrankių spalva simbolizuoja ketinimus susipažinti ir yra pažymėta užrašu „susipažinčiau su tavimi", raudonų apyrankių spalva simbolizuoja ramybę ir yra pažymėta "šiandien pabūsiu viena(-as)", o mėgstantiems nuotykius siūloma rožinė apyrankių spalva.

“Obsession” gimtadienio svečiai, gerai žinomi – “Groovy Faction”. Ši diskžokėjų komanda padalins gimtadieninį tortą taip, kad jo užtektų visiems. “Obsession” ir “Groovy Faction” pasirodymas kartu, šokių aikštelėje nepaliks tuščios vietos, o norintys pasišnekučiuoti taip pat suras savo vietą.

“Obsession” gimtadienis klube “Helios”, tai linksmiausias šio rudenio pabaigos vakarėlis. Susitikime lapkričio 28 dieną kartu su geriausia pasimatymo vietos organizatore – “Ieskok.lt”.
Paskelbta: 2009.11.24