Dabarprisijungę:
268 336
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Į Kauną grįžta supermodelis su mikrofonu rankose - RAE.

„Rudens pabaiga bus per karšta žiemos pradžiai, todėl visiems, turintiems problemų su širdimi, tą naktį rekomenduojame likti namuose prie televizorių!“ - prieš ilgakojės mėlynakės RAE pasirodymą visus perspėja šokių muzikos ir kokteilių baro „Pop Star Bar” atstovai. Tiesa, akivaizdu, tokių žmonių bus nedaug, nes bilietai į būsimą pasirodymą „Tiketoje“ tirpste tirpsta. Jau šį penktadienį, lapkričio 27 d., nuo 22 valandos, šalia Laisvės alėjos įsikūrusio baro, kuris netrukus švęs savo pirmąjį gimtadienį, scena trumpam virs podiumu. Ne, tą dieną nevyks joks madų renginys su daug auksinių blyksčių ir dirbtinų šypsenų, tiesiog supermodelis su mikrofonu ir plokštelėmis rankose – grįžta prie didžėjaus pulto! Kartu su RAE už pulto dar stos britę liaupsinantis Lauris Lee ir Modaco.

Naujai dainai – Pete Tong liaupsės

Šių metų pradžioje visus „Pop Star Bar'e“ iš proto išvedusi nepaprasto balso savininkė bei įspūdingo grožio mergina RAE vėl džiugins visų akis, ausis ir, aišku, širdis. House muzikos žvaigždė iš Londono, viena iš garsiosios įrašų kompanijos „Defected“ atstovių ne tik surengs savo solinį koncertą, bet ir padovanos nuolat garsiausiuose pasaulio klubuose skambantį savo dj setą.

Pernai pasaulis dainavo RAE įdainuotą „Can't Stop", šiais metais visi vizgino uodegas pagal jos „Give me Luv“ bei paties Pete Tong išliaupsintą naujausią dainą „Persuasion“. Garsiojo Sandy Rivera kolegė, legendinio radijo didžėjaus Gilles Peterson numylėtinė – tikra žvaigždė. House muzikos sekso ikona neatsigina kvietimų koncertuoti, jos dainos sukasi MTV kanaluose visame pasaulyje, nuotraukas galima išvysti mados žurnaluose.

Po pasirodymo Kaune – laukia Indija

Nors jos, kaip dainininkės, karjerai - vos keli metai, ji gali pasigirti tuo, ko, galbūt, kiti nepasiekia per visą dešimtmetį. Supermodelio išvaizda galinti didžiuotis didžėja RAE žavi visus: žurnalistus, muzikantus ir paprastus gerbėjus. Todėl nestebina, kad dėl jos pasirodymo reikia tartis beveik prieš pusmetį. Po antrojo britės šou Kaune, gruodį RAE išvyks į turą Indijoje, kur gros Kalkutoje, Gao ir kituose miestuose.

„Draugai jau traukia mane per dantį, sakydami, kad apie RAE talentą ir grožį aš pastarosiomis savaitėmis kalbu net daugiau, nei Lietuva apie gripą. Net nebandau neigti, man ji labai patinka. Vasario mėnesį „Pop Star Bare“ ji surengė tikrą šou. Ji grįžta ir šį kartą ne tik dainuos, bet ir sugros dj setą,“ - sako antrą kartą su brite grosiantis Lauris Lee.

Kūrinio „Persuasion“ video klipas - http://www.youtube.com/watch?v=J7Rn7L6DvT0
Paskelbta: 2009.11.24