Dabarprisijungę:
178 238
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

„MTV The Block“ su muzikos maniakais iš Lietuvos ir Latvijos.

Visą vasarą 24 valandas per parą muzikos chuliganas MTV dirba jūsų malonumui. Tad jau šį penktadienį, liepos 3 d., bene stilingiausias ir daugiausia žmonių sutraukiantis „MTV The Block“ vakarėlis tradiciškai įvyks taip pat be atostogų vasarą dirbančiame klube „Gravity“. Šį kartą MTV meilės paradui vadovaus du tikri muzikos maniakai Baltijos didžėjai. Centrinė vakarėlio figūra - vienas populiariausių r'n'b stiliaus atstovų iš Latvijos - DJ Rapa. Savimi labai pasitikintis latvis meilę muzikai jaučia nuo pat pradinės mokyklos, kai grojo klavišiniais. Antras kozeris – amžinai respektabilus DJ Mamania, kuris plokšteles suka jau virš dešimt metų. Tris iš jų kaip serijos „MTV The Block“ rezidentas.

DJ Rapa pirmą kartą prisėdo prie diskžokėjaus pulto mokyklos šokiuose būdamas vos 16 metų. 2005 metais DJ Rapa buvo pakviestas dirbti į didžiausią Baltijos šalyse klubą „Essential“ kaip VJ'us, o 2006 m. jis pradėjo klube triukšmauti ir už didžėjaus pulto. „Tai – ne pirmas kartas Lietuvoje. Mano tikslas, kaip ir visada, groti r'n'b, hip hop, funky ir oldschool muziką ir atimti iš Lietuvos klausytojo žadą! Jūsų šalies publika nuostabi!”- prieš pasirodymą facebooke rašė latvis.

Svečiui asistuos serijos rezidentas DJ Mamania, kuris nuo 1998 metų Lietuvos sceną kaitina kaip hiphop muzikos DJ. Jis pripažintas bene geriausiu šio stiliaus miksuotoju mūsų šalyje. Dalyvavęs didžiausiuose šalies džiazo festivaliuose ir įrašęs vienus populiariausių Lietuvos albumus kartu su šalies grupėmis „Skamp“, „Sel“ ir „G&G Sindikatas“, šiandien jis kviečiamas į kiečiausius renginius, tarp jų ir „MTV The Block“.

Tad liepos 3-ąją planuok teisingai. Tądien DJ Mamania, DJ Rapa ir MTV komanda bus aštuntus metus nemiegančiame klube „Gravity“.
Paskelbta: 2009.06.30