Dabarprisijungę:
236 256
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

GeniAlaus studento Čempionate susikaus VGTU ir VU studentai.

Balandžio 30 dieną klube "Mens Factory" tęsiasi pirmasis Lietuvoje ir iki šiol analogų neturintis "Genialaus studento čempionatas". Organizuojamame čempionate pareiškė norą dalyvauti beveik visos sostinės aukštosios mokyklos. Pirmajame ture tarp VPU ir VTVK studentų vyko arši kova, kurios nugalėtojais tavo VPU studentai. Antrajame ture lemtingus pergalės taškus iš ISM iškovojo VIKO studentai. O šį ketvirtadienį susitinka štipriausi varžovai - VGTU ir VU (matematikos ir informatikos) fakulteto studentų bendruomenės. Pagrindinis čempionato akcentas - alaus gėrimo rungtys. Alus yra vienas seniausių gėrimų, žinomas visame pasaulyje. Šio gėrimo garbei ir organizuojamas “Genialaus studento čempionatas”. Ne paslaptis, jog didžiausią krūvį pakelia studentai, tad genialaus studento vardą užsitarnaus greičiausiai alaus bokalą išgėręs studentas. Dalyviai taip pat turės įrodyti, jog per minutę gali išlenkti daugiau bokalų nei kitas. Ekstremalesnė užduotis reikalaus šiaudelio pagalba iš 1.5 metro aukščio išgerti ant žemės stovintį bokalą, o fakultetų grupėms bus organizuojama alaus bokalų gėrimo estafetė.

Čempionatas sujungs apie 40 000 studentų iš sostinės aukštųjų mokyklų bei fakultetų. Visi, norintys kovoti, ginti ir palaikyti draugus bei fakulteto vardą, laukiami ketvirtadieniais “Mens Factory” klube (Ševčenkos g. 16, Vilnius). Studentiškas gyvenimas kiekvienam jo ragavusiam atnešė įvairios patirties. Daugelis turbūt atsimena bemieges naktis ne tik prieš egzaminą, bet ir šėlstant draugų rate. Tai laikas, kai tenka ir reikia išbandyti viską savo kailiu. Genialaus studento rinkimuose progą išbandyti save gaus kiekvienas dalyvis. Palaikyti savo draugus bei atstovaujamą fakultetą laukiami visi geram ir įdomiam laikui neabejingi studentai.

Kitos šalys turi “Oktoberfest”, Rokfordo alaus festivalį, “Holiday ale” festivalį, organizatoriai vilisi , kad Lietuvoje įsitvirtins “Genialaus studento čempionatas”.

Oficialus čempionato portalas – www.genialus.lt

Bilieto kaina: VGTU ir VU (matematikos ir informatikos) studentų atstovybėje – tik 10 Lt, klube – 15 Lt

Dalyvauk, alus nemokamai!
Paskelbta: 2009.04.29