Dabarprisijungę:
180 246
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Naujausias „RyRalio DJs“ albumas jau prekyboje!

Šovęs į ZIP FM Top 20 pirmąją vietą, „RyRalio DJs“ ir amerikietės Nica Brooke kūrinys „Dance Out Loud“ tapo puikia įžanga į daugiau nei visą valandą trunkančią house muzikos diskoteką kiekvieno namuose. Prieš pusantrų metų pasirodžiusi pirmoji rinkinio „RyRalio Cafe“ dalis jau turi jaunėlę sesutę – parduotuvėse nuo šio pirmaidenio jau galima įsigyti „RyRalio Cafe. Vol. 2“. Kaip ir pirmąjį house muzikos kūdikį, taip ir antrąjį, gamino garsiausi šio muzikos stiliaus „mamma“ ir „pappa“ Lietuvoje - Lauris Lee ir Karalius.

Kompaktiniame diske - 12 kompozicijų, kurias atlieka visame pasaulyje graibstomi house muzikos atlikėjai. „Pirmoje dalyje mus džiugino išskirtinės Baltijos šalių atlikėjų kompozicijos. Rinkinys labai pavyko! Bet juk turim eiti pirmyn. Todėl šį kartą išgirsite ne tik mūsų kompozicijas, bet ir žinomų Australijos, Italijos, Vengrijos, Jungtinės Karalystės, JAV bei Ispanijos „houserių“ darbus“, - pasakoja Lauris Lee. Jam antrina ir kolega Karalius: „Pirmos dalies sėkmė buvo fantastiška. Kas galėjo patikėti, kad „RyRalio CAFE“ pardavimų topuose puikuosis šalia A. Mamontovo solinio albumo?! Bet mums to maža. Šis rinkinys mums tapo dar didesniu iššūkiu. Neįtikėtina svajonė tapo realybe – prisikvietėme bendradarbiauti didžiausius savo, bei pasaulio house muzikos favoritus.“

„Pasidaryk diskoteką pats. Šis rinkinys lengviausias ir saldžiausias būdas...“ - intriguoja „RyRalio“ vaikinai.

Paprašyti išskirti savo favoritus „RyRalio DJs“ vienbalsiai sutarė, kad didžiausios naujausio kompaktinio disko žvaigždės - house duetas iš D. Britanijos „Soul Central“. Šis britų tandemas priklauso įtakingiausiai ir didžiausiai house muzikos įrašų kompanijai pasaulyje - „Defected“. Prieš trejus metus, pasirodžius techno klasika tapusio kūrinio „Strings Of Life“ perdirbiniui, užteko vienos dienos, kad „Soul Central“ muzikinė karjera apsisuktų 180 laipsnių kampu. Šis jų singlas tapo vienu karščiausių „dancefloor“ hitų per pastaruosius penkerius metus. Būtent „Soul Central“ su naujausiu savo deep house kūriniu „Time After Time“ ir pradeda šį netrukus po visą pasaulį išplisiantį lietuvaičių rinkinį.

Ne ką mažiau žinomas ir house dievukas iš Škotijos - Francois DuBois. Šis prodiuseris, geriau žinomas Funk D'Void pseudonimu, per 10 metų dirbo su galybe šokių muzikos žvaigždžių, net „Underworld“. Rinkinyje girdimas ką tik išleistas jo kūrinys „I Try“, kurį remiksavo, pasaulyje dar geriau žinomas šokių scenos asas, James Zabiela kolega Nic Fanciulli.


Iš Škotijos keliaujame į JAV, kur mūsų laukia house muzikos korifėjai iš Vašingtono - „Lawnchair Generals“. Dėl kiekvieno savo naujo kūrinio daugiau nei dešimt metų liaupsinamas amerikiečių duetas rinkiniui pateikia vasaros hitu ketinantį tapti „When I Think“. Toliau rinkinyje - savo dešimtmetį švenčiantys „Inland Knights“. Per 50 vinilų išleidę britai, nuolat patenka į garsiuosius šokių muzikos rinkinius „Global Underground“, „Renaissance“ ar „Ministry Of Sound“.

Bene ryškiausia kompozicija albume priklauso italų trio „Nightrhymes“. Jų amerikietišką house svajonę įkūnijantis kūrinys „Chicago“, prieš kelias savaites taip pat buvo išleistas prestižiniame rinkinyje „Ministry of Sound“. Kitas „RyRalio Cafe Vol. 2“ diskotekos dalyvis - Nathan G iš kengūrų krašto Australijos. Šis atlikėjas atstovauja JAV house muzikos legendos Miguel Migs įrašų kompanijai. Žingsnis iki euforijos - 11-uoju pažymėtas Da Sunlounge įrašų kompanijos „Myna“ katalogo kūrinys. Jame skamba pats brangiausias albumo semplas, kurį panaudojo ir garsusis Timbaland Nelly Furtado dainoje „Do It“.

Vienintelis oficialus “RyRalio Cafe Vol. 2” pristatymas įvyks gruodžio 15 d. klube “Gravity”, Vilniuje. Visam house muzikos gerbėjų būriui vadovaus, žinoma, patys “RyRalio DJs” bei aksominio balso savininkė kalifornietė Nica Brooke. Po anšlaginių koncertų Vilniuje ir Kaune tautos numylėtine tapusi dainininkė grįžta savo vieninteliam pasirodymui Lietuvoje. Ištiestomis rankomis pernai sutikta seksualioji amerikietė šį kartą sudainuos ne tik pirmąjį radijo topus užkariavusį bendrą kūrinį su “RyRalio DJs” - “Sultry Blue”, bet ir visai naują hitą - “Dance Out Loud”. Be jokios abejonės, nuskambės ne vieną daina iš jos pačio naujausio albumo “New Tricks”.
Paskelbta: 2007.12.10