Dabarprisijungę:
260 258
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

MOSQUITO „Cuba Libre: Havana Nights“!

Laisvė, energija, pašėlusi nuotaika ir karštas Lotynų Amerikos temperamentas – taip būtų galima apibūdinti artėjančius MOSQUITO vakarėlius. Gruodžio14-ąją (penktadienį) Kauno klube “Exit” ir gruodžio 15-ąją (šeštadienį) „Champagne Bar“ (A.Vienuolio g. 4, Vilnius), klubinių Latino vakarėlių ženklas „MOSQUITO“ kviečia į renginių savaitgalį „CUBA LIBRE: HAVANA NIGHTS“.

Vakarėlio metu susirinkusių linksmybėms bus pasiūlyta plati Lotynų Amerikos muzikos paletė: nuo klasikinių Lotynų Amerikos ritmų iki uždegančios Latino house muzikos.

Muzikine nuotaika kurs Mosquito DJ komanda taip pat žavioji DJ Chica. Pikantiškumo Dj-ų grojamai muzikai suteiks saksofono virtuozo Seržo ir perkusijos meistro muzikinės improvizacijos...

Na ir žinoma sulauksime ypatingo svečio iš saulėtosios Kubos... Kubietiška saulę ir nevaržomą temperamentą į MOSQUITO vakarėlius atneša profesionalus muzikantas ir kompozitorius Raul Enrique Hernandez Alvarez, Lotynų Amerikos muzikos pasaulyje žinoma pseudonimu REHA. Būtent Kubos sostinėje Havanoje jis pradėjo savo muzikanto karjerą būdamas vos 12 metų. Kaip perkusijos atlikėjas, o taip pat muzikos autorius ir kompozitorius jis dalyvauja daugelyje įvairių muzikinių projektų visame pasaulyje. Eksperimentuodamas įvairiuose muzikiniuose stiliuose vasaros pabaigoje jis išleido autorinį muzikos albumą „Sentimentos Y Grietas“, kuriame gausu Afro-cuban muzikinės dvasios...Savo muzikinės karjeros metu jis bendradarbiavo su tokiomis pasaulinio lygio žvaigždėmis kaip Malena Burke, Lou Bega, Paris Salsa All Star, Pancho Cespedes ir kt.

„Be abejo netruks siurprizų – pirmieji lankytojai bus vaišinami vienu populiariausių kokteilių pasaulyje – Cuba Libre, o kiekvienas 100-asis lankytojas dovanų gaus DVD diską „Purvini šokiai 2 : Havanos naktys“ Taip pat ateidami į renginius nepamirškite pasinaudoti „ieskok.lt VIP nario“ kortele.

MOSQUITO „Cuba Libre: Havana Nights“
Gruodžio 14 d. (penktadienis) klubas „Exit“ (Maironio g. 19 , Kaunas)
Gruodžio 15 d. (šeštadienis) klubas „Champagne Bar“ (A.Vienuolio g. 4, Vilnius)

Bilietų kainos: 30 Lt., su skrajute 20 Lt., su ieskok.lt VIP nario pažymėjimu 20 Lt

www.mosquito.lt
Paskelbta: 2007.12.10