Dabarprisijungę:
198 268
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Šeštadienį „WOO“ - elektroninės muzikos „senolis“ iš Olandijos.

Gruodžio 1, šeštadienį, klube “Woo” vyks jau trečioji “Wired Saturdays” renginių serijos dalis. Vakaro šeimininkai “Techstylism” ta proga iškilmingai pristatys garbingą svečią iš Olandijos - DJ Misjah. Dvi dešimtis metų tarptautinėje elektroninės muzikos scenoje “besisukantis” atlikėjas labai pradžiugino organizatorius sutikdamas atvykti į Lietuvą.

“Tikrai nesitikėjome, kad pavyks sutarti su tokia garsenybe ir išvysti šį plokštelių virtuozą prie pulto mūsų renginyje. Jis jau grojo festivaliuose “Roskilde”, “Mayday” ir kituose didžiausiuose “reivuose” visame pasaulyje, kai mes net nežinojome kas yra elektroninė muzika apskritai”, - pranešime spaudai šypsosi Techstylism diskžokejai ir priduria - “Dj Misjah sugebėjimai scenoje išties stebina, patirtis daro savo. Trimis patefonais ir dviem kompaktų grotuvais vienu metu groti sugeba tikrai nedaugelis”.

Atlikėjo diskografijoje “slepiasi” daugiau nei 60 solinių plokštelių, remiksai Josh Wink, “Jam & Spoon”, “Utah Saints” ar Dj Rush kūriniams.

Dauguma jų rado vietą Ferry Corsten, Umek, Sven Vath, Adam Beyer, Carl Cox įrašų dėkluose, o legendinis kūrinys “Access” praeitame dešimtmetyje pasiekė ir ilgai laikėsi UK Chart TOP 20.

Deja, pramoginių šokių šeštadienį nebus, tango taip pat. “Woo” vėl įvyks tai, dėl ko per praėjusius du “Wired Saturdays” renginius klube netilpo lankytojai – geriausia techno, electro muzika profesionalų rankomis vėl vers “klubinėtojus” laipioti sienomis iš džiaugsmo.


2007 Gruodžio 01 (20:00 - 05:00)
Wired Saturdays : Dj Misjah
@ Baras "WOO", Vilniaus g. 22, Vilnius, LT

DJ'ai:
Misjah (Rerun, X-trax, Zync, Jericho, Pocket, Hisjam rec, Olandija)
Hallucin & Pagalve (Techstylism)

Vj Aromatherapia

Stilius: minimal-tech, tech-house, techno, electro.
Paskelbta: 2007.11.30