Dabarprisijungę:
190 248
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

„SOBIESKI UOGOS BOAT PARTY“ – IŠSKIRTINĖ FIESTA ANT VANDENS!

Paruošusi didelę staigmeną vasarojantiems klubinėtojams, geriausia šokių muzikos renginių serija „Sobieski Uogos“ sugrįžta į Klaipėdą. Rugpjūčio 15-ąją, penktadienį, 21 valandą naktinėms linksmybėms neabejingi šokių muzikos gerbėjai kviečiami į pirmą kartą dviejuose laivo „Venus S“ deniuose rengiamą „Sobieski Uogos Boat Party“. Penkios valandos muzikos dvejose erdvėse, marių bangas skrodžiantis laivas, įdomiausia šokių muzika, įdegę kūnai ir vasariškų naktų romantika – to Lietuvoje vykusių vakarėlių istorijoje dar nebuvo. „Dvi renginiui skirtos salės laivo denyje – iš tiesų įspūdinga. Todėl ypatingai malonu, kad renginių serija „Sobieski Uogos“ persikelia į tokią vasarišką, originalią ir neįprastą erdvę. Netradiciniai pojūčiai ir geriausios šokių muzikos naktis – pats tinkamiausias metas ir vieta švęsti vasarą“, - sakė AB „Vilniaus degtinė“ degtinių grupės marketingo vadovas Aurimas Pukevičius.

Į renginį patekę 200 laimingųjų gėrėsis ne tik atviruko vertais pajūrio vaizdais, nerūpestingais vėjo pakutenimais, erdviomis šokių aikštelėmis, bet ir iki paryčių mėgausis net penkių didžėjų miksuojama šokių muzika.

Unikalaus vakarėlio organizatoriai pasirūpino skaniausiu vakaro muzikiniu desertu – Raoul Belmans. Prieš 14 metų Belgijoje pradėjęs karjerą šiuo metu Raoul gali didžiuotis būdamas ne tik puikus diskžokėjas, muzikinio dueto „Swirl People“ lyderis, bet ir dviejų įrašų kompanijų – „Aroma“ ir „Second Smell“ – vadovas.
Šokių ritmu gyvenančią planetą nuo Brazilijos iki Maskvos išmaišęs ir audringiausiuose vakarėliuose dalyvavęs Raoul Belmans sutiko savaitei nukelti jau suplanuotą savo pasirodymų Kanadoje turą tam, kad atvyktų į „Sobieski Uogos Boat Party“.

Raoul vadovaujama „Aroma“ šiemet švenčia 10 metų jubiliejų ir išleidžia rinktinį albumą „Aroma Ten Years“. Įrašų kompanijos vadovo sumiksuotas diskas lauks kiekvieno, atvykusio į nepaprastą „Sobieski Uogos boat party“ fiestą.

„Šis išskirtinis rinkinys keliauja su manimi po pasaulį, nes noriu dovanoti muziką ne tik pasirodymo metu, bet ir pasidžiaugti kartu su šokių muzkos mylėtojais tuo, ką mano įrašų kompanija pasiekė per pastaruosius 10 metų“, - sakė Raoul Belmans.

Pagrindine sale „Sobieski Uogos Boat Party“ metu dalinsis sėkmingai vis dažniau užsienio klubuose nei Lietuvoje girdimi RyRalio DJs: Lauris Lee ir Karalius bei legendinius pastarojo dešimtmečio kūrinius primenančių „Dusty Groove“ vakarėlių rezidentas Jovani.

Viršutiniame laivo denyje rinktinėmis hip-hop‘o kūrinių kompozicijomis bei iš didžiulės savo fonotekos ištrauktomis 80-ųjų melodijomis stebins naujomis idėjomis ir originaliais pasirodymais išsiskiriantis DJ Mix.

Nepamiršk kremo nuo mėnulio ir nesibaigiančio geros nuotaikos lauknešėlio pusryčiams!

Bilietus į renginį platina TIKETA: >>>

Info linija: +370 662 11934 (darbo dienomis 10-18val.)
Paskelbta: 2008.08.07