Dabarprisijungę:
142 194
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Lenkijos DMC turnyro čempionas Dj Ike šokdins uostamiestį.

Penktadienį (2007 11 30) klube "Global" vyksiantis vakarėlis sulauks ypatingo svečio iš Lenkijos – Dj Ike. Su juo už pulto stos "Let The Rhythm Hit` Em" rezidentas Playa G bei naujas vardas hip hop muzikos scenoje – Dj Remedy. Dvylika metų klasikine gitara grojęs Dj Ike į kelią, kuriuo žengia dabar, pasuko 2002 – aisiais. Pasuko teisingai – tai rodo vaikino talento įvertinimai ne vieneriose meistriškumo varžybose. 2004 m. „Turntable Contest“ jam atnešė ketvirtąją vietą, o po metų jis aplenkė visus konkurentus ir tapo „Turntable Contest 2005“ čempionu. 2006 m. pirmąkart dalyvavo nacionaliniame DMC mūšyje, kur užėmė ketvirtąją vietą (po tris kartus nacionalinio ir Europos čempiono Dj Eprom), o pašalinimo rungtyje užėmė garbingą antrąją vietą. Per tą laiką Dj Ike taip pat dalyvavo daugybėje festivalių ir milžiniškų šou, grojo drauge su tokiais vardais kaip DJ Fururebound (UK), DJ Heist (UK), DJ Trusty (UK / Czech Republic), Inside Kru (Czech Republic), DJ Tigerstyle (UK) ir kitais garsiais muzikantais.

Čia už pulto taip pat stos Dj Remedy. „Jis - naujas talentas Klaipėdos padangėje, pasišventęs old school bei true school hip hop`ui“, - sako organizatorius „Street Industry“ atstovaujantis Playa G. Tie, kas lankosi šokių muzikos portale djscene.lt ar tie, kurių širdys plaka hip hop ritmu, tikrai žino, kad rugsėjo mėnesio miksas – nugalėtojas yra "The Flyin` Pancake", nuo pradžių iki galo priklausantis šiam didžėjui.

„Viskas atėjo palaipsniui - šia kultūra žavėjausi nuo pat mažens, žavi ji mane ir iki šiol, todėl toks muzikos žanro pasirinkimas atėjo natūraliai“, - pasakoja Dj Remedy ir tikisi geros atmosferos, linksmų veidų bei teigiamos energijos. „O Dj Ike yra patirtį turintis profesionalas, kuris, manau, mus tikrai pradžiugins“, - priduria jis.
Paskelbta: 2007.11.29