Dabarprisijungę:
182 240
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Foto konkursai » Valentino dienos konkursas

Šis konkursas baigėsi

Valentino dienos konkursas

Ar jau turi planų artėjančiai Šv. Valentino dienai? Vėl žiūrėsi romantinius filmus ir tyliai lauksi savo gyvenimo meilės? Tik jau ne šiais metais!

Turime Tau pasiūlymą. Atsiųsk savo pačią gražiausią fotografiją ir komentare parašyk skelbimą.

Jame privalo būti aprašymas, kokios antrosios pusės Tu ieškai. Ieškok.lt nariai išrinks išradingiausią skelbimo autorių. Jam vasario 12 d. bus padovanoti du kvietimai į Ieškok.lt Šv. Valentino dienos vakarą su Linu Adomaičiu.

Skamba nuostabiai, tiesa? Tad paskubėk ieškoti savo Valentino!

Visi dalyviai

Ir vieną dieną aš pasižadėsiu būti tavo.. Per amžius.. Švelni. Moteriška. Ir tu. Įpatingas. Vienas vienintelis toks man. Vyras, į kūrį lygiuočiausi, ir apie kūrį pasakočiau praeiviams, kai manęs netikėtai paklaustų: "Kodėl šypsausi?" Net jei griūtų miestai ant mūsų galvų, net jei ir visas pasaulis būtų prieš mus.. Aš būsiu stipriai įsikabinusi tau į ranką. Kaskartą vis su didesne euforija... 8 balsai Myliu jura, laisve, veja..ji esi toks pat,gal mums pakeliui 2 balsai Deja, kartais moteris negali susirasti vyro. Girti jai nepatinka, o blaiviems nepatinka ji. :)) 4 balsai IEŠKAU tikro vyro – tai tas, kuris išlipa iš automobilio ir sako: - Brangioji, tu idealiai pastatei mašiną, o tas „Lexus“ jau buvo aplamdytas, ir katinas jau buvo nustipęs, o ir eglutė čia visiškai nereikalinga :D 3 balsai POZITYVO : Juodo, balto. 0 balsų Ieskau vyra rymtam bendravimui 2 balsai Dirbantis, negerentis :) 1 balsas sveikos, ieskau savo valentines, bet netik valentino dienai... Pabodo buti vienam ir nepriklausomam, zinau gal ir nevieta ieskoti antrosios puses soc.svetainese na bet o ka gali zinoti :) as vis tikiuosi gal ir rasiu tave ;) jai ir tau truksta to zmogucio, jai irtu noretum pameginti pabendrauti susipazint tai nedvejok parasyk man , lauksiu ..... 0 balsų Ieskau nuosirdaus svelnaus bendraujancio nemelagio istikimo nuo 21-25m is klaipedos 1 balsas Noretusi Valentina svesti ! :) 1 balsas Ieškau ištikimo, savimi pasitikinčio, protingo vaikino ieškančio rimtos merginos. Galinčio tiesiog pasakyti aš toks, aš čia ir aš tave surasiu :) 6 balsai Paprasto, supratingo, rupestingo :) 4 balsai Ieškau vyriško vyro,ne mamičiuko kad turėtų tvirtą savo nuomonę, bet kai reikia mokėtų ir nusileist, kuris pastovėtų už savo panelę ir kuris mokėtų paguosti sunkią akimirką. P.S Man niekada neskauda galvos,moku skaniai gaminti! ;D 3 balsai svarbiausia geria nuotaika, pasitikejimas savimi ir tu nesustabdomas, griauni kalnus ir jura iki keliu :) 0 balsų Mielas valentine, nusišypsok, būk savimi ir siek savo tikslų. :) 6 balsai labas, ieskau antros puses, ir labai nuoriu susipazint, nuo 15-16m. is vilnius 0 balsų
« 1 2 3 4 5 6 »